slösöndag

Så var det söndag igen.  Inte gjort så mycket denna helg. Tagit det lungt med älskling. Igår var älskling iväg med pappa och hjälpte till att flytta åt en kompis till pappa och jag var iväg med mamma och köpte tapeter & soffbord :) jag och mamma var och hälsade på storebror en stund också, barnen sov men Daniel vaknade strax innan vi skulle gå så fick träffa han en liten stund :).  Får se om pappa kommer och hämtar upp oss så vi får åka till rusta och köpa det sista till rusten, spackel, lim och sådär. och så tänkte vi köpa 2 st mattor om det finns nå fina där nu. Blir det inte nå rusta idag så ska vi bara vara hemma och ta det lungt. ska äta lasagne senare! :)

musik



Denna låt glömmer jag aldrig, Jag , Ida K & Ida R sjöng denna inför hela skolan när vi slutade 9an.
Nu såhär i efterhand undrar jag hur fan jag kunde ställa upp på det. jag skäms! men låten är jävligt bra, orginalet  med scorpions alltså ;)

tapeter

Denna tapet ska vi ha som fondvägg i vardagsrummet:


& ljusgrått på resten av väggarna plus lilla köksväggen.

Denna tapet ska vi ha i hallen:



någon liknade iaf, mellangrått ungefär :)

till vardagsrummet

Soffbordet:

Vitrinskåpet:


Soffan:



Soffbordet ska vi köpa denna månad,
Vitrinskåpet så fort som möjligt & soffan i sommar, kanske tidigare! :) kommer bli super fint!

helgen

Så var det helg igen, tiden bara springer iväg. Man hinner inte med riktigt i svängarna!
Vecka har jag inte gjort så himla mycket. Älskling har varit magsjuk, hoppas jag slipper skiten bara! men det kommer väl. Men en så länge mår jag bra iaf :) Det blir iaf inge tapetsering i helgen, vi ska nog göra det nästa helg istället :) . Så i helgen ska vi bara ta det lungt och umgås med varandra, även fast vi bor ihop så umgås vi inte så himla mycket :p så ihelgen ska de bli iaf en myskväll :) . Får se imorrn om jag åker och handlar lite med mamma. Om jag inte är magsjuk :/ .  ska köpa lite små plock, vill till owejanssons, rusta, ikea osv. vi får se hur det blir imorrn helt enkelt. tänker inte bestämma något för då kommer säkert jag vara sjuk så blir det inget. typiskt mig faktisk.


dom två små




världens sötaste lilla Isabel! :) ♥ Petra & Simons lilla dotter.



Världens sötaste lilla William! :) ♥ Frida & Hampus lilla son.

dags nu

Kanske dags att skriva lite här nu? :)  Umgåtts med Petra, simon, lilla isabel & joel var också här. Trevligt trevligt! snart blir ju Petra & lilla isabel andersbergsbor också, simon är ju redan de men dom ska flytta ihop, äntligen! :) ska bli riktigt kul.  Veckan som gått har inte hänt allt för mycket, men vi var en sväng till Frida i måndags och hälsade på, Hampus var ju hemma en sväng så fick man träffa han också. & lilla william :). Igår fick jag & Markus för oss att åka ner på stan, vi skulle till veterinären vid gdg för att köpa kattmat till felix, när vi endå var där så tänkte vi att vi kunde gå till rusta och titta på lite tapeter. Dom hade inte så mycket men dom tapeterna vi ville ha som fondvägg hittade vi iaf så köpte 2 rullar såna. sen gick vi från rusta till max hemlingby & sen hem därifrån. fyfan va kallt det var alltså! men känns skönt nu efteråt :) Idag blir det inget speciellt, bara vara hemma & ta det lungt. Pfv ringde nyss så imorgon blir det ett litet kort arbetspass, 16 - 20:30 :).

nej nu ska jag fixa något att äta sen hänga lite tvätt. Byebye!


kvällen

Det gick bra att jobba igår, men det var lite segt men vad gör man inte för pengarna :) Efter jag slutade tog jag bussen hem, eller jag gick över till Markus föräldrar för Markus var där och tittade på hockey med sin pappa. Efter hockeyn gíck vi hem så kom Simon & Oskar hit så dom var här ett par timmar :) . Idag kommer Petra & simon hit, & såklart världens finast lilla tjej, Isabel! min favort flicka :) ♥ . vi ska förmodligen göra någon god mat & sådär, ska bli mysigt. Men först ska Markus kolla på fotboll med Joel, så då tänkte jag gå över till grannen Tessan och hälsa på en stund för Petra skulle dit innan hon & simon kommer hit :) .
nu ska jag hoppa in i en dusch & göra mig iordning. Byebye!

trött

Idag är jag riktigt j*vla trött! Kommer bli en jobbig kväll på jobbet ikväll om jag ska vara såhär trött. Men tiden brukar alltid gå fort där så kan ju hoppas att den gör det ikväll också, så jag får komma hem och lägga mig & sova :) . annars i helgen händer det inget speciellt, bara ta det lungt.
Jag tycker det kan bli vår/sommar snart. Jag har bestämt att jag ska börja gå ut & gå, men inte när det är såhär kallt & snöigt. Sen ska jag försöka få med mig markus också för jag vill absolut inte gå ut & gå själv, fegisen som jag är! :p .

nej nu ska jag fixa ordning lite grejer innan jag ska gå till bussen. byebye!

ett tag sen

Nu var det ett tag sen igen som jag skrev, så jag får väl uppdatera lite nudå :)
Händer inte så himla mycket nuförtiden.  Väldigt lite jobb har det varit, tyvärr! så jag är mest hemma, umgås med vänner ibland. Det gamla vanliga helt enkelt! Imorgon ska jag jobba kväll, skönt med lite mer jobb! . Jag vill att lönen ska komma nu så vi kan tapetsera. Vi ska ringa gavlegårdarna nu någon dag & kolla med dom om vi kan få tapeter av dom. Slipper vi köpa egna, kan vi lägga pengarna på något annat! :) vi får hoppas!

Mys!

Var & hälsade på frida & lilla bäbisen idag :) Mys!


om en stund

Idag tänkte jag åka ut till valbo och umgås med mamma. och gå över en sväng till broder och busa lite med grabbarna :) Mamma skulle hämta mig, snällt! slipper jag åka buss :) .. Tänkte springa in en snabbis på köpis & köpa något till Frida & hampus lillkillen också. jag är så glad för deras skull, dom ska verkligen vara stolt över den lilla sötnosen! Får förmodligen träffa honom imorgon :) .. nu ska jag fixa mig innan mamma kommer, byebye!

inatt

Inatt föddes denna otroligt söta kille!



Frida & Hampus lilla son, Grattis så mycket! ♥ :D

irriterad

Just nu är jag väldigt irriterad på blogg.se & det tror jag många andra är också. Därför tänker jag inte skriva mer än såhär idag : Godnatt!

återkommer imorgon om sidan är bättre!


piggare

Idag mår jag mycket bättre, men är inte helt okej än. Har precis tagit ur en kladdakaka ur ugnen som jag ska mumsa på till en film om en stund tänkte jag. Älskling åker ju med pappa på jobbet idag så jag är hemma i min ensamhet, ha ju katterna men dom är inte så undehållande. I helgen skulle kanske Petra & Simon komma hit, får se hur det blir. Hoppas det iaf :) ..

nej nu ska jag gå och skära lite apelsiner och lägga upp kladdkakan sen knäppa på filmen, byebye!

tatuering

Jag har länge velat tatuera mig, men har inte ansträngt mig för att spara pengar. Men när jag fyllde 20 år fick jag presentkort av Frida & Hampus , så snart måste jag ju ta tag i saken & gadda mig. Men jag bestämmer mig aldrig vad jag vill ha för motiv. Vill ju tatuera något som betyder något för mig inte bara göra för att det är snyggt lixom. Har tänkt mycket på kinatecken i nacken som mitt namn, motiv för familj i nacken, mitt stjärntecken i nacken, något tribal liknande med stjärna på sidan av vaden. Det är skit svårt :p .. Hade vart mycket lättare om man kunde skissa en tatuering själv.  Men när jag & markus fixat klart allt som vi vill ha i lägenheten ska jag fan lägga undan lite pengar och ta presentkortet och åka till tatueringsstudion och prata med killen som tatuerar och höra vad han tycker :) ..

jädrans förkyldning

Jag är fortfarande förkyld, blir fan aldrig frisk känns det som. Igår måde jag riktigt bra förutom att jag hade en jävla hosta & en hes röst, men idag mår jag inge bra alls. Ont i halsen och snorig, plus hostan och en hesröst. Jävligt gnällig är jag men det får man vara när man är sjuk & inte mår nå bra, sådeså!.. Sitter just nu och funderar på att baka en kladdkaka, men vi har inge margarin så undra om älskling vill springa till time och köpa? undra om han är så snäll? :p tror inte det men jag kan ju alltid fråga han.. ikväll är det andra avenyn också, jag brukar alltid kolla på datorn på dagen men ikväll tänkte jag att jag ska titta kl 21:00 på tvn! :)

från mobilen; nu är tvillingarna vak

4e2af11d065f03ff9d51cacf14a49835.png

nu är tvillingarna vakna också, dem har vart det ett tag nu :p .


från mobilen; är hos storebror och m

0-61d0f14f5a9d518451ca22c4ae71f5fa.png

är hos storebror och myser med daniel. Tvillingarna sover.


från mobilen; sitter hemma hos mor o

0-53ffc72016e77bab8c989df535ed8a8f.png

sitter hemma hos mor och far nu och mumsar i mig cola och choklad! Gottigott :d


jag blir tokig

Jag blir tokig på denna jävla hosta som förföljer mig dag in & dag ut. När fan ska den försvinna?! Räcker det inte att jag varit förkyld hur länge som helst. Istället får man en jävla hosta & blir hes på köpet. Låter fan som jag svalt en anka eller något liknande när jag pratar, fan pinsamt att prata när man har en sån här röst. Nej nu vart det inge roligt inlägg precis, men jag faktisk ganska gnällig av mig & det får folk ta :p . Om jag ska beskriva mig själv med tre ord så är det Gnällig, försiktig & osäker. Men jag är jävligt snäll också ;) ibland iaf..

Imorgon blir det att kliva upp tidigt och gå till affären och hämta ut ett paket & köpa lite grejer för att göra tacogratäng som älskling bestämt att vi ska äta imorgon. Sen har jag planerat att åka ut till valbo ochh hälsa på mor & far, & såklart ska jag gå över till storebror också så jag får träffa goungarna! :)

Nu börjar felix & wille bli kompisar igen, dem kom ju inte så bra överens efter vi kastrerat dem. Felix vill leka men det vill inte wille. han är riktigt kaxi lillskiten :p . men annars är dem som vanligt :) dem vänjer sig väl snart och blir lika gulliga mot varandra som dem alltid vart. just nu leker dem lite smått med varandra. rätt roligt att se :p haha. wille morrar som bara den och gnäller, & felix mjauar. mina gokatter!

oj, nu blev den en hel del skrivit. inte varje dag precis :p
när jag endå skriver så säger jag godnatt för det blir nog inge mer inlägg idag, så Godnatt gott folk!



det var den dagen

Då lutar ennu en dag mot sitt slut och nu sitter man här igen med datorn i knät bakåt lutad i soffan. Dagen har jag spenderat med älskling såklart, vi följde med hans mormor när hon skulle på fotvård, medans hon var där gick vi & käkade lite lunch på Frasses. & det gör vi aldrig mer om den tiden på dagen. bara massa snorvalpar från polhemskolan. Usch & fy, jag är verkligen glad att jag slipper gå där nu. Efter vi käkat klart gick vi tillbaka till södertull och hämtade älsklings mormor och tog bussen hem igen. Var hemma hos henne en stund sen gick vi hem ett par timmar för att sen gå hem till svärföräldrarna och käka lite tårta eftersom svärmor fyller år idag, precis som vår lilla wille :). & nu sitter jag här igen och ska fördriva tiden till klockan 22:00 för då börjar paradise hotel! heja jackie!..

från mobilen: idag fyller lilla wi

0-7f69d869d6577de149f59a1a9b3a3a1b.png

från mobilen: idag fyller lilla wille 1 år :) och svärmor fyller 56 år. Grattis till henne :)


RSS 2.0