2010

Ja, då var ennu ett år över & ett nytt år startar. Mitt år har varit hyffsat bra. inte så mycket som hänt mer än att jag tagit studenten som jag är så himla stolt över mig själv att jag gjort! sen har livet rullat på som vanligt bara och det är jag riktigt nöjd med också, eftersom jag delar min vardag med min underbara sambo Markus. Nu hoppas vi på att 2010 ska bli ennu bättre med en liten översakning :) ..
Medans dem flesta super sig fulla idag ska jag jobba, även så imorgon & på lördag. men jag ser framimot det :)
tråkigt bara att man inte får fira det nya året med älskling! :/ men men, sånt man får räkna med ibland.

nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag göra mig iordning. byebye!

Gott nytt år allesammans & hoppas ni får ett riktigt lyckat 2010 :)


tvättstugan

Går upp & ner till tvättstugan just nu, vi hade så mycket tvätt så vi tyckte de va bäst att tvätta allt i tvättstugan. smidigast så när det är mycket :) annars är det inte mycket som händer idag, bara slapp som vanligt. Imorgon kväll blir det jobb 15:30 - 21:45 , fredag 07:30 - 15, lördag 07 - 14. Pengarna rullar in som dem ska! ;) haha..
Denna månad ska vi faktisk köpa lite tapeter och greja till lite här hemma, kommer bli tjusigt!! men de ska älskling stå för, jag ska köpa lite annat nästa månad :D kanon kanon.

nu måste jag springa ner till tvättstugan igen! byebye.


 

Kärleken till dessa hundar är så otroligt stark att den inte går att beskriva, inte äns att förstå!

 

min brors underbara söner! ♥
faster älskar er så otroligt mycket!..


trött

just nu ligger båda katterna i mitt knä och myser :) inte varje dag det händer precis. oftast wille som kommer och lägger sig jämt. börjar bli trött nu så ska snart gå och lägga mig tänkte jag, men ska vänta tills älskling spelat klart så vi kan sova tillsammans, mysigast då.

men godnatt iaf!


 
 

Detta kallar jag kärlek.




I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do



julen är över

Då var den julen över då. Haft en bra jul tillsammans med både min & markus familj :)
Har inte riktigt haft någon julkänsla i år, men det har varit trevligt iaf och mysigt.

Jag & Markus har nyss käkat lite pizza/kebab och nu ska jag snart titta på film medans älskling spelar tänkte jag.
har inte så mycket mer att skriva för idag.

Markus ♥
min själsfrände, Jag älskar dig!

julbocken

Inatt brann gävles julbock ner! det är väl typiskt att folk inte kan låta den vara tills efter jul iaf..
Dem är ganska dumma om dem bygger upp den igen nästa år faktisk, för dem vet ju att den kommer brinna igen!
Tyvärr så är det ju så, idioter kan inte låta den vara! riktigt tråkigt är det måste jag säga..

bilden tagen från google.


musik


skrattar idag

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen.
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.
Så jag lever idag, idag, idag.
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag

Så jag skrattar idag!


musik


musik


musik


julklappar

Nu har jag äntligen handlat klart alla julklappar, riktigt skönt! tycker verkligen inte om att gå runt i affärer såhär i sista stund innan jul. Det är smockfullt med folk överallt. Men jag hittade iaf lite julklappar till Daniel, Alvin & Theodore. Köpte mig en liten julklapp till mig själv också faktisk, två strumpbyxor. Jag  vill att tiden ska gå lite snabbare nu så det blir onsdag eftermiddag så jag får träffa små killarna och pussas & kramas med dem lite. Så självklart vill jag träffa mina älskade vovvsingar som jag saknar hur mycket som helst!

nu: titta på "Livet i fagervik"!

vinter morgon

Jag klev nyss upp, och man blir så glad när man ser ut genom fönstret & det är alldeles vitt! Det är så fint när det är såhär mycket snö ute, & det är helt underbart att det ligger kvar nu till jul! :)

Nu sitter jag här nyduchad och ska snart äta lite frukost innan pappa kommer & hämtar mig för att sen åka och hämta upp mamma hemma hos dem, & sen mot köpis för att handla julklappar till broders tre killar!
Min jul ser väl rätt okej ut i år, imorgon ska vi fira med min släkt. Alltså mamma, pappa, bror & hans familj, farmor & farfar. Sen på självaste julafton är vi med markus familj. Hans mormor, morbror, kusin, hans mamma & pappa, farmor. Det kommer bli riktigt mysigt! Lite tråkigt att jag inte träffar min familj på julafton för de har jag ju gjort varje år, men det blir bra det här också.. Måste ju vänja oss till den dagen vi har barn, för då kommer det säkert se ut såhär då också.

Nu ska jag gå & äta något innan pappa kommer, byebye!

börjar bli

Jag börjar bli lite trött nu, undra om man ska gå och lägga sig kanske? Ska försöka komma upp i tid imorgon och tvätta lite innan jag ska åka till valbo och hälsa på mamma och pappa. Imorgon är det lön också, fick hem lönepapperet idag, inte mycket pengar här inte. men det är så det räcker till lite julklappar till broders tre killar och till räkningar och sånt iaf så det är bra.. Plus att Markus jobbar ju faktisk också så vi klarar oss galant även fast båda inte jobbar så himla mycket.  Sitter och funderar vad man man köpa till broders barn i julklapp, rätt svårt att hitta på något roligt till dem. Tvillingarna förstår ju inte så mycket så dem kan man köpa lite kläder åt, alltid bra att ha! men Daniel, vad tusan ska jag köpa till honom? han har ju nästan allt.  Ska iaf köpa någon leksak, tror jag? Det är sånt som visar sig imorgon när jag går runt och kikar. Något ska jag iaf hitta, hoppas jag.
men, nu ska jag faktisk stänga ner datorn och gå och lägga mig, Godnatt!

musik


tillfällig header

Mixtrade ihop en enkel header som får duga så länge, kanske inte världens roligaste men den får helt enkelt duga nu tills jag får lite hjälp, och det blir när jag fixat lite nya bilder (det kan ta ett tag).

Rensat ur lite

Jag har rensat ur lite här på bloggen, jag har tagit bort alla inlägg. Ska göra lite ordning här tänkte jag så därför rensade jag ur och börjar om här & nu.


RSS 2.0