slö söndag

Idag ska jag bara slöa en massa! Tänkte åka ut till Valbo till storebror med familj och sen gå över en sväng till mamma & pappa, men jag orkar inte åka buss idag :p . får åka ut i veckan istället någon dag!.
Igår var det folk här, meningen att det bara var simon & petra som skulle komma men sen kom oskar, joel & josef också. men det var skojsigt. förutom att simon & markus vart lite fulla, men det är vi vana med, eller hur petra? ;p våra karlar är lite speciella. haha! .

nej nu ska jag lägga mig på soffan en stund..


fredag

Jag börjar äntligen bli friskare nu! :) riktigt härligt. Men trött som bara den är jag, men det är inge ovanligt så.
Idag är det fredag som nog alla vet, & för min & älsklings del blir det bara att vara hemma tror jag, vill inte lämna katterna själva så mycket nu. Blir väl filmmys hela kvällen för vår del :) . 
nej, nu ska jag fixa lite. byebye!

Rocky

Världens vackraste Rocky!


  
världens underbaraste killar, faster älskar er så otroligt mycket! ♥
tre gopluttar som ger en så mycket glädje & kärlek bara av att finnas till.
faster är så stolt över er! ni är bäst..

(ursäkta bildkvaliten, min mobilkamera är inte den bästa)


trött

Jag & älskling vaknade 5 imorse så vi är riktigt trötta nu, blir att lägga sig tidigt idag :) Har vart full fart idag också, vart med wille hos veterinären sen vart hos broder för hans fru fyllde 25 år idag, så då blev det smörgåstårta! :) .. Helgen blir lungn iaf. ska kanske åka till broder & umgås en sväng annars händer det inget speciellt. får se , det kanske dyker upp något :) nu ska jag fixa lite sen lägga mig, Godnatt!


lilla wille

Idag åkte vi med Wille & kastrerade honom för vi tyckte det var lika bra nu när Felix blev det igår, så nu är båda kastrerade. Men dem är inte överens, kan inte ha dem i samma rum just nu. Man får hålla koll på dem annars flyger dem på varandra. så vi får vänta några dagar & låta dem ta den tiden dem behöver för att vänja sig :)


så mysig!

min lilla felix

Var hos veterinären idag med Felix. Han hade kristaller i urinröret/blåsan så han fick göra en operation där dem blåste ur dem flesta stenarna. Men allt kunde dem inte ta bort så han ska få äta ett speciellt dietfoder nu i några veckor. sen ska han äta ett annat speciellfoder resten av sitt liv. Kristallerna kan komma tillbaka. Jag hoppas verkligen inte det för hans egen skull! . när vi endå var hos veterinären så kastrerade dem honom. Han fick en tratt som han måste ha nu ett par dagar så han inte slickar i såren. Han är alldeles groggy nu. tycker så synd om honom! gör ont i mammahjärtat.. imorgon ska vi ringa om att kastrera wille också så det är gjort.  Nu ligger felix på en madrass i vårt sovrum med markus & jag ska sova ute i vardagsrummet med wille så han slipper sova själv.  Nu ska jag lägga mig & titta på tv, har vart en jobbig dag!


jag orkar inte

Nej, jag orkar verkligen inte vara sjuk längre! jag & älskling har ju planerat massa saker vi ska göra i veckan. Men det kommer jag fan inte orka om jag mår såhär.. Snart ska älskling iväg & köpa ett vitrinskåp iaf som vi ska ha i sovrummet. Älskling fick en liten tidig födelsedagspresent av sina föräldrar :) visar kort senare när det är klart. nu ska jag bara tycka synd om mig själv en stund sen ska jag försöka få i mig något att äta.

byebye!

sjukling

Nu har jag jobbat hela helgen, gått bra. skulle ha jobbat idag med men mår skit så ville inte jobba för gamlingarnas skull. vill ju inte smitta dem precis. så jag har precis klivit upp ur sängen. älskling mår inte heller så bra, så vi får ta hand om varandra idag :) jag har inte så mycket att skriva nu så jag skippar detta & skriver när jag har något roligt att skriva istället.

byebye!

stressad

Jag känner mig stressad även fast jag inte behöver vara det för jag ska inte ta bussen förns om en timme ungefär. Har god tid på mig, men men. PFV ringde nyss så ska jobba hela helgen plus måndag. Inte jätte sugen på det men vad gör man inte för pengarna lixom :) Dem behövs nu när vi vill göra så mycket med lägenheten & så.  Ska jobba kväll idag & imorrn, dagpass på söndag & måndag. så hoppas verkligen inte älskling planerat att ha folk här imorgon kväll :p . men nu måste jag springa och äta lite mat, kanske skriver något ikväll om jag orkar.

Trevlig helg gott folk!

städat

Det blev att vi städade idag endå, vi blev nyss klar med allt. Vi har storstädat badrumet, frosstat av frysen och torkat damm, dammsugit överallt. Ska torka golven imorgon :) riktigt skönt att ha det städat! så fräscht & fint. Så nu sitter jag & ska äta en risifrutti & en apelsin, sen tänkte jag lägga mig i sängen & titta på tv. Ser fram emot att jobba imorgon, hoppas det är lungt där bara & att jag får jobba med nå bra personal, men dem flesta är faktisk bra där :) alla är trevliga mot mig så.

Godnatt gott folk!

piggare idag

Idag mår jag mycket bättre, fortfarande lite krasslig men ska iaf jobba imorgon :) Börjar 14 & slutar 21:45, men det ska nog gå bra endå. Idag tänkte jag & älskling storstäda här hemma, men det är nog ingen av oss så sugna på idag för vi somnade rätt sent inatt, eller imorse rättaresagt. Det får bli storstädning i helgen istället då, kanske!.  Har inte så mycket vettigt att skriva idag så jag avrundar här, Tack&hej!

fantasilös

Jag har riktig dålig fantasi så det får bli denna "roliga" rubrik nu :) diskmaskin & tvättmaskin går i fullvarv just nu medans älskling är & köper skräpmat, han skulle även köpa glass eftersom jag är sjuk ;) han är så go min älskling! ikväll tänkte vi kolla på någon film, men vet inte riktigt vilken. någon som har tips på en sevärd film kanske?

sjukling

Jag mår sämre idag än igår, jag orkar verkligen inte vara sjuk nu! fan. Ringde precis till PFV & sa att jag inte kunde jobba imorgon, det känns inge bra. Jag vill ju jobba! men på fredag ska jag iaf jobba.. Då borde jag må bättre. Så idag blir det bara att ligga nerbäddad i soffan & tycka synd om sig själv :p . & idag börjar ju andra avenyn också, som jag längtat! ska titta på det om en stund på hemsidan & fixa något att äta.

fan också.

Jag börjar bli sjuk igen tror jag, känner mig skit hängig & seg som fan. Jag vill inte vara sjuk nu! ska ju jobba torsdag & fredag :/. men kan ju hoppas att det är över tills dess. för någon vecka sen så kände jag precis likadant & de var borta dagen efter så kan ju hoppas att det är så nu också.

Dagen har spenderats hos broder med familj & grattat Daniel :) sen inte mycket mer, va en sväng till frida & pia, sen en stund hos markus föräldrar. Har precis tittat klart på paradise hotel, blev sur att inte pontus åkte ut! men men, vet ju endå vem som vinner så spelar ju egentligen ingen roll :p . nu ska jag mysa ner mig i soffan, eller man kanske ska lägga sig i sängen istället? näe, är inge trött. fixar en film & tittar på istället :) ..

Godnatt!


Daniel 4 år

Idag fyller gohjärtat 4 år! Grattis fasters gohjärta på födelsedagen,  :)



faster älskar dig & dina bröder något enormt!

måndag

Ny vecka, nya tag som man brukar säga. men för mig blir det inga nya tag. min vecka blir som alla andra veckor :p mycket slapp & lite jobb. men imorgon blir det att åka till valbo hem till storebror för Daniel fyller 4 år! lillkillen är inte så liten längre, han börjar bli stor! fasters guldklimp :) ♥

idag blir det inget speciellt, bara massa slapp slapp & åter slapp, härligt det!

till hallen

Denna väggtext har jag nu klickat hem till hallen;


min helg

Haft en bra helg, fredag var det lungt med älskling. Lördag va Petra, Isabel & simon här. sen var jag en stund hos Frida också :) Idag var vi hem till min farmor & farfar och käkade lite mat. Nu blir det slapp bara.


Jag med underbara söta lilla Isabel! :)

myskväll

Jag & älskling hade en liten myskväll igår med pizza & film. Vi kollade på sommaren med göran. Den va inte så bra som vi trodde att den skulle vara, men den gick att se på iaf :) Idag kommer förmodligen Simon hit och ska titta på fotboll & dricka öl med älskling, får se vad jag hittar på annars får jag väl stå ut med grabbarna ;p . Just nu är älskling & spelar innebandymatch & jag sitter här & degar som vanligt. ska läsa lite tidning nu sen hoppa in i en dusch. Byebye


beställt

Detta klickade jag & älskling hem igår :)

   

pizza

Nu har jag legat på soffan ett par timmar & sovit. riktigt skönt var det men nu får det inte bli något mer sovande. Jag pratade nyss med älskling, vi bestämde oss för att vi skulle gå till pizzerian när han kommer hem, för ingen av oss orkar ställa oss & laga mat kl 9. Det ska bli riktigt gott, en fluttig pizza! mums :)

nu ska jag fixa lite här hemma tänkte jag.


till hallen

vår nya fina tavla


vår nya fina lampa


& spotlightsen


vi skulle egentligen inte sätta upp tavlan & lampan i hallen innan vi ska tapetsera men nu gjorde vi det endå :)
vid lampan ska vi även sätta upp två små hyllor. jag längtar tills allt är klart!


fredag

Jag har ingen fantasi för en rubrik idag så det får duga med "fredag", för det är ju endå fredag idag, som innebär att det är helg! :) Har nyss kommit hem från jobbet, har varit en bra dag faktisk. Inte allt för stressig. Skönt! Ska jobba torsdag & fredag nästa vecka också, vad jag vet. Dem kan ju ringa någon mer dag också. bara tacka & ta imot det :):) .. Ikväll har jag ingen aning alls vad som händer, älskling skulle bli sen från jobbet så vi får se vad vi hittar på, kanske bara har en liten myskväll för oss själva :) .. jag ska iaf lägga mig & vila en stund på soffan nu.

härligt

Idag har det hänt grejer! vart på arbetsförmedlingen, ikea & köpt en lampa & en tavla till hallen & tre spotlights. Efter det åkte jag & älskling till farmor och hälsade på ett par timmar sen stjusade farfar hem hos när han slutade jobbet :) Vart en kanon dag. Vill bara att det ska bli löning nu så man kan köpa tapeter så vi får hallen fixad, kommer bli så snyggt! :):) Pfv ringde även om jobb imorgon så det blir att jobba 6:45 - 14 imorgon. härligt härligt!. så nu snart när älskling diskat klart ska vi krypa ner i sängen och kika på film tänkte vi. Godnatt!


piggare idag

Idag mår jag mycket bättre, tack och lov! :) men låg & lata mig i sängen till 2 tiden tror jag det var, sen gjorde jag & älskling ordning frukost. Ikväll är det inget speciellt som händer, blir lungt som vanligt, imorgon ska vi kanske till ikea och kika runt lite. vi får se hur det blir med det. Jag ska iaf till arbetsförmedlingen kl 10 på någon information om jobbgaranti. Åh, jag vill ha ett heltidsjobb! blir så less på att bara gå hemma såhär. Det var skönt i början men nu är det riktigt segt faktisk..

krasslig

Jag har gått & blivit sjuk nu, säkert blivit smittad av någon på jobbet. Så ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och titta på film medans  älskling är & tränar :) ska fixa lite frukt & grejer till filmen, men vet inte vilken film jag ska se än, men det lutar åt my sisters keeper. 

musik


speciell låt till dig, markus! ♥

musik


ny design

Tack verkligen Emma för min fina bloggdesign! är verkligen super nöjd med denna, den är super fin! nu kommer det bli mycket roligare att skriva :)

inge pigg alls

Jag är verkligen ingen pigg just nu, känner mig hängig som fan. Ont i halsen, tung i huvudet osv. vill verkligen inte bli sjuk. Hoppas det bara är något tillfälligt under kvällen & att det är borta imorgon när jag vaknar :)
Nu ikväll har min mor & far varit här och käkat lite mat och umgåtts, markus fixade med någon dator åt pappas kompis, så nu ska vi få hjälp med att tapetsera vår hall av honom, kanon det ju! :) riktigt snällt av honom. så nu blir det att titta efter några snygga tapeter,  någon som har tips på en bra tapetaffär kanske? inte allt för dyr.

länge sen

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, har jobbat hela helgen & idag. är riktigt trött i kroppen & huvudet nu! har faktisk inte så mycket att skriva nu, inte hänt något nytt för min del :p orkar inte skriva något speciellt just nu.
får skriva mer senare eller så. ska ändra om designen sen när jag orkar så den får se ut såhär tills dess.

gäsp

Dagens Erika: Uttråkad & risig & faktisk ganska trött, men det är inge ovanligt



Nu funderar jag på om jag ska titta på någon film och fördriva tiden lite, fan att älskling sover! :/
förslag på film kanske?.

musik


uttråkad

Pappa ringde nyss & sa att han skulle jobba länge idag så det blir förmodligen inge att åka till mamma & pappa idag, kanske senare isåfall. så nu sitter jag här på dåligt humör & lyssnar på musik. Undra vad man ska göra nudå? är ganska uttråkad!


sova kanske

Man kanske skulle gå och sova några timmar. Skulle ju vara skönt, men är inte speciellt trött och jag kommer garanterat inte kunna somna heller, har en massa tankar i huvudet just nu!. Men ska nog iaf lägga undan datorn och lägga mig i sängen & knäppa på csi eller något annat. Pappa kommer ju & hämtar mig mellan 12 - 13 imorgon (idag) . Ska bli skönt att komma hem till mor & far och hälsa på dom & hundarna :) så ska jag självklart gå över till storebror också & hälsa på en stund så jag får pussa lite på små killarna, saknat dom så mycket.

nej nu blir det sängen. Godnatt!

Markus, du är allt för mig

musik


måndags kväll

Just nu sitter jag här med datorn i knät som vanligt & väntar på att paradise hotel ska börja. Ska snart gå och skära lite apelsin som jag ska smaska på medans jag tittar på paradise hotel.
Dagen har jag umgåtts med älskling, vi gick över till hans föräldrar och käkade lite mat och var där en stund, sen när vi kom hem tittade vi på film, paranormal activity. Trodde den skulle vara mycket bättre än va den var, ingen höjdare faktisk. Blev enormt besviken. Vi började även titta på deadline men båda somnade och vaknade för en stund sen så vi får väl titta klart på den inatt eller något istället. men det lilla vi såg tyckte jag var bra.


väntar ni på något?

Idag var min blogg väldigt populär, väntar ni på att jag ska skriva något speciellt? ;)

Nu blir det film mys med hjärtat!

Godnatt

musik


söndagkväll

Denna söndag är som vilken söndag som helst förutom att det är första söndagen på detta år.
Jag sitter som vanligt i soffan med datorn i knät och älskling är på träning, vi ska mysa & titta på film när han kommer hem eftersom det inte blev nå film igår för jag var för trött.

Jag förstår inte att jag är så trött hela tiden! riktigt drygt är det. Gäspar konstant. Jag sover ju faktisk rätt mycket. Kanske ska testa att äta järntabletter ett tag?


helt död

Jag känner mig helt död idag, både i kropp & huvudet. Blir bara att ta det lungt ikväll med älskling. Vi tänkte titta på 2012 & paranomal activity, hoppas dem är bra! :)

Har iaf gått jätte bra på jobbet dem här tre dagar & det är skönt. tiden har bara runnit iväg, så nu är man ledig igen och har ingen aning alls när dem ringer en nästa gång. men hoppas det blir en del denna månad med så man får lite pengar. har en del grejer jag vill köpa till lägenheten :)

nu ska jag lägga mig och vila en stund i soffan.
hejsvejs så länge!


RSS 2.0