till lillhjärtat

Detta ska köpaas till prinsen :) 





utslagen

Ja, det har jag vart idag. Har legat i sängen helt utslagen hela dagen. Gick upp kl 16 när älskling kom hem :)  .. Ingen aning vad det är för fel heller, känner mig bara konstig i kroppen. Att något inte står rätt till. Så får se om jag är pigg nog att åka till valbo imorgon, hoppas det iaf! .. Ikväll händer det inget mer än att bara slappa :) ..

nu ska jag kika runt lite och vara nyttig och äta lite apelsin :p

hoppas inte

Jag har kännt mig hängig hela dagen och kvällen idag. Jag hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk, det orkar jag inte! .. Imorgon blir det att bara ta det lungt (som vanligt men endå)  . Vill ju inte vara sjuk på fredag!   ..
nu ska jag bädda ner mig och sova, godnatt :)



(vilket roligt inlägg)

fantastiskt



av: erikaa89

(2010-11-15)

jag längtar bara mer och mer, men det är lättare att hantera nu än tidigare.


tänk va mysigt om jag fick reda på att vi väntar barn i december. vilken julklapp till våra nära och kära :) .. jag hoppas så innerligt!


Detta skrev jag på familjelivs hemsida i min blogg där den 15e november 2010. En månad senare blev jag gravid, ungefär 4e december. Min dröm gick i uppfyllelse! .. Jag tycker det är så fantastiskt att jag verkligen var gravid vid jul som jag önskade så mycket :) ..  Världens bästa julklapp ♥

underbart väder

Man blir så glad när det är sånt här väder, massa sol! :)  .. Idag har jag och mamma flängt runt lite överallt, ica maxi, barnens hus, dollar osv.  Tack mamma för stjusen! .. På fredag ska jag åka till valbo och hälsa på efter jag vart hos barnmorskan.. Har ju nästan alla närmste i släkten där, mamma och pappa, min bror och hans familj, min morfar och hans tant. Bara vi och farmor och farfar som är stadsbor :p .. Morfar fyller år på fredag så ska hälsa på han och gratta han, sen ska jag hem till bror och umgås med han och hans familj. Hans fru Tessan skulle även plocka ut lite bebiskläder som vi skulle få! jätte snällt :D. Självklart ska jag ju träffa mamma och pappa också när jag är där :) .. och kramas lite med vovvsingarna! :)

Ikväll blir det att bara slappa, kolla på någon film eller så tror jag. får se vad det blir :)

men nu ska jag göra lite mat och umgås med älskling.

byebye!

till lillhjärtat

Klickade hem lite kläder till lillprinsen idag :)  super fina saker!




Ultraljudet

Det var verkligen en upplevelse att se sitt älskade barn där på skärmen. Att se hjärtat slå, lyckan var obeskrivlig. Kunde inte slita blicken ifrån skärmen :) .. Man såg tydligt vad det var för kön, en liten pojke ska vi få. En son! Tänk vad häftigt. Ojoj, vi är så lyckliga både jag och Markus :D  ..


Nu är det snart dags

Ja, nu är det inte långt kvar tills vi får se vår skatt. Halv 11 har vi tid för UL och jag är så himla nervös och ska jag vara ärlig är jag väldigt rädd också, att det är något fel med lillhjärtat. Jag hoppas så innerligt att allt är som det ska och att h*n mår bra.  Jag återkommer senare under dagen :)
Det ska bli så spännande och häftigt att se vårt barn, det är helt sjukt egentligen! VI ska ha barn tillsammans, jag och Markus. Men jag är världens lyckligaste för det för det finns ingen annan jag skulle vilja ha barn tillsammans med än Markus, han kommer bli världens bästa pappa precis som han är världens bästa sambo & pojkvän ♥

Vagn till lillhjärtat

Jag har hittat en annan vagn vi ska köpa till lillhjärtat, gillade inte sittdelen på den andra :) .. Så det blir nog denna istället, som det ser ut nu iaf :) .. Vi har ju ett tag på oss att fundera, ska inte köpa vagn förns i juni så :)





10 veckor senare



Nog är det skillnad allt :) .. Bilden på vänster är i vecka 9 och den högra bilden är från idag vecka 19.
Jag kan inte förstå att jag om en vecka har gått halva tiden! . helt sjukt, fast är ju inte riktigt säker på vilken vecka jag är i eftersom jag inte gjort något UL än, men på tisdag får vi veta :) ♥ men mellan vecka 18-20 iaf.

försöka

Nej, nu måste jag försöka bli bättre på att skriva. Inte för andras skull utan för min egen så jag kan gå tillbaka sen och läsa :) .. Men vill ha en ny design, får kanske knåpa ihop en egen eller be någon annan göra en åt mig :) ..
Men det får bli imorgon för nu ska jag göra varma smörgåsar och oboy sen lägga mig, så godnatt!

magen vecka 18




Magen i vecka 18 :) .. Jag får aldrig till nå riktigt bra bilder, för magen ser alltid större ut än vad den är.

vecka 18

Idag går jag in i vecka 18. nu springer tiden iväg men det gillar vi! :) vill ju ha vårt älskade barn hos oss snart. Och det närmar sig ultraljudet också, det ska bli så spännande! ..  Igår rörde det sig mycket där inne i magen, inte så starka rörelser men jag känner iaf och det är så himla häftigt. Kände en liten buff också, vet inte om det var en spark eller vad det var. Ganska tidigt för sparkar så det var nog inte det :p .. man blir så glad när man känner bebis så man vet att lillhjärtat lever där inne och mår bra. Hade inte kännt något på ett par dagar så jag var lite orolig men nu känns det bättre :) .. och jag är hungrig hela tiden! och har börjat gått upp flera ggr på natten nu och kissar, sen vaknar jag ju av den förbannade klådan också som aldrig blir bättre. Men äter iaf tavegyl nu. Om det inte blivet bättre tills på måndag ska jag till hälsocentralen igen. Mina blodprov såg bra ut också,  så skönt :) ..

Hoppas nu

Jag har ju sådan jäkla klåda och har haft det väldigt länge nu. Och det blir bara värre och värre, kan inte sova på nätterna längre så nu gav jag upp och gick till hälsocentralen idag och tack och lov fick jag en bra läkare som hjälpte mig! .. Tog blodprov för att kolla att jag inte har "graviditetsklåda" , något med levern är det. Inget farligt.  Får svar på det senare idag eller imorgon. Men läkaren skrev iaf ut en salva och tabletter som jag ska ta.  Så nu hoppas jag det blir bättre så jag kan sova!

funderar & funderar

Ja, jag funderar på att låsa bloggen. Har tänkt på det länge nu. sen jag blev gravid. Jag tycker inte om att folk jag inte känner läser om mitt liv. Speciellt inte nu när jag skriver mest om graviditeten osv. Det är ju faktisk ganska privat :) . För jag bryr mig inte alls om hur många som läser min blogg utan nu skriver jag bara för min och Markus skull så vi kan gå tillbaka och läsa om hur det var osv :) .. Och självklart för lillhjärtats skull! . så vet man vilka det är som läser också.

ja, vi får se hur jag gör.  jag funderar vidare :)

älskade du ♥


(magen vecka 17)
Två människor möts nånstans
För att leva ett liv ihop
En längtande dröm blir sann
Man vänjer sig vid varann
Och livet får en början på nytt

Och då ser man ingen ände
För det händer ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Den känslan är allt för oss
Att finnas till för dig
Och nu står vi här idag
För att aldrig glömma av
Att livet fick ny mening när du kom

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Skapat från något äkta
Ja, svaret på vår kärlek finns hos dig

Lillhjärtats rum


Spjälsängen, skötbordet & garderoben vi köpt :) . Nu är det bara alla små saker som ska köpas.
Det kommer bli så fint i lillhjärtats rum :)

Mars

Nu är äntligen mars här och det är bara 26 dagar kvar tills vi får se vårt lillhjärta i magen på UL :) .. Börjat känna lite rörelser ibland också, inte så ofta men det är häftigt när det väl känns. Längtar tills man känner sparkar men det är några veckor kvar :) . annars så är allt bra, illamåendet är inte ofta alls längre, halsbrännan är värre, klådan är som vanligt men det har blivet en vana att ha alla dessa symtom så de stör mig inte så mycket längre :)  .. Kommer kännas konstigt när jag inte har de istället. Justja, vi har ju köpt spjälsäng och skötbord också. Hittade en tjej som sålde båda för 900 kr så det var ju bara att slå till istället för att gå och köpa de nytt för 2000 kr. så har vi även köpt en garderob till lillhjärtats rum :) . Det kommer bli jätte fint där inne när det är klart, men de är långt kvar tills det är helt klart. ska köpas tavlor, matta, gardiner, hyllor osv :) .. men alla möbler är iaf köpta och de känns skönt! .  nu är det bara alla dessa småsaker så som babygym, babysitter, sängkläder osv kvar. och det är mycket småsaker som ska handlas :) .. Och även barnvagnen ska inhandlas men det blir i sommar, ska få pengar till den av Markus föräldrar, verkligen jätte snällt av dom! :)  ..

går även in i vecka 16 idag :) ♥

RSS 2.0