vårt nyår

Ikväll ska vi fira in det nya år tillsammans med våra vänner Frida och Hampus, och såklart deras underbara son William, men han sover nog vid tolv slaget ;p .. Vi ska äta tacos och umgås. Det kommer bli trevligt! :) ..


sjukstuga

Ja, Det är en riktig sjukstuga här hemma. Både jag och älskling är sjuka. Förkylda och jävliga är vi.  Jag börjar bli lite piggare men långt ifrån frisk. Verkligen inte kul att vara förkyld. usch nej! ..

Så vad händer annars då? , Ingenting.. Sitter och kollar runt på lite olika bebissidor såklart :p .
jag hittar så mycket fint, jag vill köpa allt! men det går ju inte. hehe.  vi har iaf bestämt att vi ska skriva upp allt vi ska köpa och köpa lite saker varje månad nu tills bebis kommer, istället för att köpa allt på en och samma gång.  Så nästa månad ska vi köpa en garderob åt lilla bebisen där hon/han ska få ha sina kläder. sen köper vi säkert lite småsaker. men dem "stora" sakerna delar vi upp och köper olika månader :) .. det är ju så mycket man ska ha! ..
ni som har barn kan mer än gärna skriva en lista vad man kan köpa :) .. vagn ska vi köpa i sommar iaf så de köper vi sist av allt hade vi tänkt.

till vårt lilla hjärta

Detta köpte vi åt vårt lilla hjärta idag :)


från ikea:
en mjukisfotboll, en nallebjörn, två råttor.


och detta köpte jag på stan idag:
en gullig liten dress, två par strumpor, två par byxor.

sen köpte jag en varsin parfym till mig och älskling, en tröja till mig, och en almenacka till mig :)

vår jul

Haft en riktigt mysig jul tillsammans med våra familjer :) .. I torsdags var vi hos min bror med familj. Vi fikade och grabbarna fick öppna sina julklappar från oss. Och självaste julafton på förmiddagen var jag och älskling hos mamma och pappa och åt god mat och hade de trevligt. Sen på kvällen var vi hos älsklings mormor med hans familj, jätte trevligt! :) .. Vi fick mest pengar i julklapp så det var riktigt bra ! :) för vi ska ju köpa lite nya möbler hade vi tänkt. ett nytt databord och en byrå. Sen i januari ska vi börja fixa i bebisens rum :D .. tapetsera osv. Möblerna ska vi vänta lite med tills det har gått ett tag. Små grejer kan man köpa men vi vill vänta med säng, vagn osv :) ..

och imorgon tänkte jag ringa för att få tid för vul också så vi får se att det verkligen är en bebis i magen och hur länge jag gått.  Det är svårt att fatta, vi måste ha bevis. Just nu är vi ganska oroliga men det är väl ganska vanligt.
Hoppas iaf att jag får tid direkt imorgon så vi slipper gå fler dagar och vara oroliga.

lyckan är obeskrivlig

Jag ska bli mamma & Markus ska bli pappa, helt sjukt underbart! vi är så lyckliga ♥
Kunde verkligen inte få en bättre julklapp. Världens bästa!

nu är det helg, igen

Fredag och det innebär att det är helg! .. Denna vecka har det vart lungt med jobb för mig, men älskling har jobbat hela veckan, så i helgen blir det att umgås lite extra mycket med honom :) .  Har funderat så mycket på jobb nu den senaste tiden, det är inte så kul att jobba mellan 4 - 15 dagar i månaden. Man vet ju aldrig hur mycket pengar man kommer ha en månad. så jävla drygt!. Jag vill ha ett jobb och det är NU. Men det är såklart man inte tar vilket jobb som helst, man ska faktisk trivas och må bra på jobbet, det är mycket viktigt. Och man ska aboslut gilla det man jobbar med, inte bara ta ett jobb för att ha ett jobb lixom. Det skulle jag iaf aldrig göra och det är nog många som håller med mig om det.

Ja, så i veckan har det inte hänt så mycket för min del, träffat Frida, Hampus och lille William :) sen nästan bara vart hemma och tagit det lungt. Och nu har jag börjat mått dåligt också, mår lite små illa. Var värre igår men idag är det bättre. så hoppas det inte är nå magsjuka på g. tror jag redan hade spytt då. Funderar om det är mensen som spökar, ska ha den nu i dagarna så. Och eftersom jag har ont i livmodern, som riktig mensvärk lite titt som tätt och ömma bröst så är mensen garanterat påväg så det är nog därför jag mår illa också. Kroppen fungerar så konstigt ibland så man vet aldrig :p ..

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva så avrundar där.  skriver snart igen :)

byebye!

tävling





Jag är med och tävlar om NIVEAprodukter, värde 600 kr.

( jag får inte till länken? .. men det tävlingen är hos crazyangel.blogg.se

mina älskade små





mina mysgrabbar det här :)

måndag

Så var det måndag igen :) . Haft en skön helg,
Fredags: Åkte ner på stan och fixade en ny telefon till älskling, sen åkte han och jobbade och jag var bara hemma, när han kom hem blev det mat sen gick vi över till Frida och Hampus och umgicks med dom :)

Lördags: Åkte ner på stan och fixade ny telefon till mig ( gjorde inte det på fredagen för jag ville tänka efter lite eftersom jag redan hade ett abonemang med bindningstid kvar och var tvungen att fixa en slutfaktura på den gamla innan jag skaffa en ny) . Sen efter stan åkte jag hem till mamma och pappa, och vi åkte vidare hem till storebror med familj. Det var så skönt att träffa allihopa! :) . Det var så länge sen jag var där så det var riktigt kul att träffa dom alla :) . Blev bjuden på god mat också :) . Efter vi vart där några timmar stjusade mamma och pappa hem  mig och resten av kvällen blev det bara lungt.

Söndag: En riktig slappdag :)


och idag är det lucia också, inget speciellt enligt mig, men det blir väl mer speciellt den dagen man själv har barn :)

nu har älskling cyklat till jobbet och jag ska väl göra någon nytta här hemma.

ha de bra!

byebye


denna telefon blev det för både mig och älskling :)






You're not coming back, and i got a reason to cry ..
And I try to accept that you're gone ♥



.. jag saknar dig fortfarande älskade Dino, det gör så ont!
kommer nog aldrig kunna släppa riktigt att du inte finns hos oss längre,
det är svårt att acceptera. saknaden kommer alltid finnas kvar .

nuså

Nu är sperma provet inlämnat, bara mitt blodprov kvar ..

min älskade wille

En av mina katter, Wille har länge spytt väldigt ofta. Nästan varje dag. Vi har bytt foder, vart hos veterinären osv. Men ingenting som är fel med han. Så nu går vi i tankarna att det kanske är bäst för honom att få somna in. För han lider ju att må såhär. Men vi har sån beslutsångest och det är inte lätt!  Det är jävligt jobbigt. men vi ska testa oss fram lite nu så får vi se hur han kommer må dem närmaste veckorna. Jag vill bara hans bästa, men absolut inte att han ska dö :'/ .. Hoppas med djupet av mitt hjärta att han blir bra snart! <3


vad tusan

vad tusan gör jag vaken nu egentligen? .. Vaknade kl 8 med en jävla huvudvärk så det är nog svaret på varför jag inte kunde sova mer. tänkte knäppa på andra avenyn nu på datorn och försöka sova någon timme till men det är nog omöjligt. när jag har huvudvärk brukar de släppa efter många timmar. tyvärr så hjälper inge alvedon.

får se vad dagen har att bjuda på senare då? hmm.

Elwin blir bara större och större :) . Min lilla mys katt


som vanligt då

Som vanligt blir det inte så mycket skrivande, det går i perioder det här med bloggen :) ..
men nu har det blivet en hel del jobb, så det är skönt!  .. 

Redan andra advent idag, snart jul, sen nyår, ojoj. jag hinner inte med!

idag blir det bara att ta det lungt och mysa ner sig i soffan med filt och tända ljus.




RSS 2.0