Min finaste Rocky

dsc02660 (MMS)

Min finaste Rocky


Ute och går med söt william :)

dsc02651 (MMS)

Ute och går med söt william :)


dagen som vart

Min dag har varit riktigt härlig! suttit på balkongen med katterna på förmiddan sen kom Frida och William och hälsade på lite :) . Sen fick jag och Markus någon ide om att vi skulle cykla till farmor och farfar så det gjorde vi. var där en stund och fikade och pratade en massa skit :) och nu på kvällen har vi ätit gott och myst!. snart blir det en film sen sova. ska bara betala räkningarna först. suck! pengarna försvinner lika fort man får dom.

Imorgon kommer mamma hit tidigt på morgonen för att stjusa oss och handla, hon åker enda från kungsgården för att stjusa oss. snälla mamma <3

sen på förrmiddagen tänkte jag och markus gå en sväng på stan och titta lite :)
& sen ska vi hem till markus mormor och fira hennes namnsdag.

nu blir det film! byebye

dags igen

Det är väl dags att skriva några rader igen då :) ..
Helgen spenderades med mamma och pappa i husvagnen, och älskling var ju såklart med!. vi hade det jätte mysigt. Nu har pappa äntligen köpt en ny båtmotor så nästa gång vi åker dit kan vi åka båt :):) ..

annars är de inte mycket som hänt, jag var med Frida & lilla William igår :) trevligt trevligt var det. Den lilla killen är så glad jämt, skrattar en massa. så roligt att se hur han utvecklas :)

osså saknar jag Petra & Isa, måste träffa dom någon dag snart! <3

jobbade idag också, på en avdelning jag aldrig vart på förr men det gick bra endå. så har jag skavsår under foten som gör skit ont, kan knappt gå på foten nu!

nu blir det att kolla runt en stund sen ska jag nog lägga mig och kolla på tv, så jävla trött.

gårdagen

Hade en toppen dag igår :) ..  Farmor och farfa hämtade mig runt 11 tiden för att vi skulle till uppsala och hälsa på min farmors "pappa" som ligger på sjukhuset där. Det var riktigt kul att träffa honom igen :) . vi var där någon timme, på vägen hem stannade vi och åt lite. När jag kom hem åkte jag och Markus med Björn på dragracing i söderhamn :) . Jag är inte direkt intreserad av bilar men riktigt roligt var det, många fina bilar :p ..
Idag skulle jag vart med Frida och lilla william men känner mig inte riktigt frisk så jag ska bara ta de lungt idag så jag inte blir mer sjuk. Helgen blir det att tillbringa med mamma och pappa i kungsgården förmodligen, som det ser ut nu iaf :) Trevligt ska det bli!

nu ska jag titta klart på våra bästa år! byebye

Jag och markus är på dragracing med björn :p

dsc02504 (MMS)

Jag och markus är på dragracing med björn :p


musik


nu

Nu ska jag försöka komma igång lite med bloggningen igen, något inlägg då och då. Kanske inte varje dag :) .

På senaste tiden har de väl inte hänt så himla mycket, jag och älskling har fixat en massa i lägenheten. vi har äntligen köpt vår älskade soffa! den är underbar! hehe. så har vi köpt ett vitrinskåp till vardagsrummet och så har vi fixat i köket. tapetsering osv :) ska visa bilder sen när vi köpt tavlor och sånt till vardagsrummet. men vi är riktigt nöjda iaf! annars har de vart lungt, vart och hälsat på Petra & Isa i deras lägenhet. Riktig mysig lägenhet har dom :) & Isa börjar ju bli så stor! .. Har även vart hos mamma och pappa i husvagnen en del när de vart fint väder.

nu ska jag väcka älskling så han inte sover bort hela dagen :)

byebye!

Sitter hemma hos Petra och Isa just nu :-)...

dsc02448 (MMS)

Sitter hemma hos Petra och Isa just nu :-).. <3


Nu var det ett bra tag sen jag skrev blogg...

dsc02429 (MMS)

Nu var det ett bra tag sen jag skrev blogg så nu slänger jag in ett inlägg från mobilen. wille ligger och myser på min mage medans jag ligger och tittar på våra bästa år . Ska försöka komma igång med bloggningen igen nu när jag fått tillbaka min bärbara dator.:) skriver nog något sen! Hej så länge


RSS 2.0