måndag igen

Ja, så var det måndag igen :) . Haft en bra helg, jobbade fredag kväll sen i lördags hade Markus innebandymatch så kollade på den sen hände det inte så mycket mer, tog det bara lungt :) . Och igår jobbade jag till 14 då pappa, storebror Fredrik och Daniel kom och hämtade mig på jobbet. jag blev så glad när jag såg att fredde och daniel var med, har inte träffat dom på jätte länge. tråkigt nog, inte tvillingarna heller :(. men så kan det vara ibland. Dom vet att jag tänker på dom och att jag älskar dom endå :) . Vi åkte iaf till valbo och flyttade klart allt åt mamma och pappa, så nu är det mesta borta. När vi var klara käkade vi smörgåstårta och fikade lite :) . Hade en toppen dag! 


Han är väl för go denna unge!

och självklart hans brorsor också, dom är lika goa dom också små killarna som inte är så små längre! :) <3

lite smått irriterad

Det blev inge blodprov idag. man skulle tydligen ha vart vaken 3 till 4 timmar innan blodprovet togs och jag hade vart vaken en timme ungefär så jag fick inte göra det. Typiskt! ..  så nu är det bara att vänta tills nästa mens kommer, suck!

nu börjar det hända grejer

Nu äntligen har mensen kommit som jag väntat, eftersom jag ska gå och göra det där blodprovet. Men imorgon ska jag till hälsocentralen och göra det! :) så nu börjar det hända grejer i vår utredning! och jag är så glad och ser fram i mot det.  den 8e december ska ju älskling göra sitt spermaprov också så nu får vi se vad som är fel. Om något är fel vill säga.

vi håller tummarna att det går så fort som möjligt att få provsvaren :)

klickat hem

Klickade nyss hem;

Denna mysiga dress


Enkla och snygga jeans



Mysig och snygg kofta

och denna snygga farfarströja till älskling


allt från hm :)

musik


sådär ja

Sådär ja, nu är jag ledig igen. Skönt! är helt slut i kroppen. Har nog valt helt fel yrke för min kropp.

Ikväll blir det riktigt lungt, bara slapp på soffan sen får vi se vad som händer i veckan :)

har inte så mycket att skriva nu så avrundar här, tack och hej! ;p

god morgon

God morgon, så var det lördag och om två timmar ska jag iväg och jobba. Har sovit så skönt inatt! länge sen jag sov såhär bra. Hoppas jag sover lika bra inatt eftersom jag ska upp och jobba imorgon också, fast kl 7 till 14. sen är jag ledig. Får se när jag får jobba igen.  men hoppas på några dagar till iaf :)

nej nu ska jag hoppa in i en dusch sen göra något att äta.

byebye!

fredagkväll

Veckorna bara springer iväg! Redan fredag, tyckte de va måndag nyss.

Hittade iaf en jacka igår när jag och älskling var ner på stan, fanns typ inge damjackor alls!. Ingen i min smak iaf. Hittade en, men lite dyrare än vad jag hade tänkt mig men det är ju kvalitetsjacka så den kan jag ha några år om jag inte går upp ännu mer i vikt, men det ska jag fan inte göra! :p .. älskling hittade jätte fina skor och en skjorta också.  så nu är man några tusen lappar fattigare igen.

Ikväll har det vart lungt, jag har sovit på soffan några timmar för jag var så trött efter jobbet. Ovh nu har jag bara kollat på andra avenyn och slappat :) .. ska nog gå och lägga mig om en stund. Imorgon blir det inte så mycket heller, jobbar från 14 - 20:30 sen på söndag 7 - 14 så det blir en riktig lungn helg :) .

nu ska jag fortsätta titta på andra avenyn.

trevlig helg till dom som förtjänar det ;)

byebye!

detta är sjukt!

Detta är bra jävla sjukt alltså!


http://www.aftonbladet.se/wendela/article8072792.ab

dagen

Så var man hemma efter ett kort arbetspass, jobbade från 7 - 11 idag. Skönt som bara den! :) . Blir lika Imorgon också sen på lördag och söndag blir det lite längre tider. Skönt att man få jobba lite nu iaf. Hoppas det blir mer också! .

Var meningen att älskling skulle möta mig vid jobbet så skulle vi gå ner på stan men han skulle tydligen sova någon timme så vi ska åka ner runt två tiden istället :) . Hoppas jag hittar en jacka! annars blir jag arg.

nu ska jag lägga mig på soffan och titta på våra bästa år och äta frukt!

vaken igen då

Så var man vaken igen då, eller ja har vart det typ 30 minuter. Blev faktisk lite deppig när jag klev upp och såg villket väder det var ute. Sitter och äter lite frukost nu och väntar på att våra bästa år börjar :p . Får se om jag och älskling åker ner något på stan idag när det sånt här väder och plus att han sover fortfarande.

annars händer det inte mycket idag, rätt segt men det finns ju alltid hushållssyslor att dona med, som dammsuga, fixa disken osv. Och göra rent åt katterna :/ .. Dom måste ju ha det fräscht dom också mina små  :)


måste skärpa mig!

Ja, jag måste verkligen skärpa mig! .. Jag har legat och kollat på one tree hill i soffan och självklart somnade jag. vaknade för en halv timme sen typ. Kommer jag kunna somna nu om jag lägger mig i sängen? Nej, kommer vara vaken någon timme. suck! .. Somnar alltid på dagarna, är alltid super trött. Men men, roligt att det har kommit lite nya läsare! välkommna så mycket :D

Imorgon tänkte jag och älskling åka ner på stan, jag måste köpa en ny vinterjacka, den jag har nu är för liten. har gått upp lite i vikt sen förra året :$ skäms på dig Erika! .. Så ska älskling leta efter skor :) .. Får se om vi hittar något men jag hoppas det iaf.

sen torsdag - söndag jobbar jag :) . Bra med mycket jobb nu!

Har börjat funderat på julklappar också, men har ingen aning om vad man ska köpa till alla?.. Det blir väl att man är ute i sista minuten som alltid.

nej nu ska jag ta med mig datorn in i sovrummet och knäppa på ett avsnitt utav one tree hill och hoppas på att jag kan somna igen.

Godnatt! :)

hemma hos oss

Tänkte lägga ut lite bilder på vårt hem :)  Bilderna är inte så bra, men dom får duga.

Vardagsrummet :


Köket :


Hallen:


Ja, vi gillar mörka färger!

Sovrummet, datarummet & badrummet får ni se en annan gång :)

dålig

Jag är jävligt dålig med att skriva nu den senaste tiden, men jag har inte så mycket att skriva. Tyvärr.
Men jag slänger en ett inlägg nu iaf :)

Livet rullar på som det ska iaf, jobbar ibland annars är jag mest hemma. Umgås med vänner och sådär.
Inget speciellt som händer alltså. Vet inte vad jag ska skriva mer så detta får duga så länge.

tack och hej!

RSS 2.0