Myser med världens finaste pojke och titta...

photo_effects-13 (MMS)

Myser med världens finaste pojke och tittar på rederiet :)


Idag har vi vart ute i det fina vädret med...

photo_effects-13 (MMS)

Idag har vi vart ute i det fina vädret med Frida och William. Medans William lekte i lekplatsen satt jag och Elias och myste den korta stunden han inte sov i vagnen :p


Vilken känsla, så otroligt mäktigt att få...

photo_effects-13 (MMS)

Vilken känsla, så otroligt mäktigt att få upp sin lilla bebis på bröstet. Här var han bara någon minut gammal vår lilla prins :) <3


Vi är hemma hos Markus mormor och hälsar p...

2011-09-27_16_13 (MMS)

Vi är hemma hos Markus mormor och hälsar på men Elias var trött och somnade :)


Lillhjärtat :)

2011-09-26_13_46 (MMS)

Lillhjärtat :)


Vi är ute på äventyr med Elias mormor och ...

2011-09-23_12_59 (MMS)

Vi är ute på äventyr med Elias mormor och morfar :)


Jag och älskade Elias har det mys i soffan...

2011-09-22_21_13 (MMS)

Jag och älskade Elias har det mys i soffan medans pappa Markus jobbar. Vi har ju en son som är ganska svår sövd :p .. Ska mata han nu och försöka få han att somna så man kan fixa lite här hemma innan man ska sova själv :)


växer så det knakar

Min lilla kille växer så det knakar :) ..  Han vägde nu 4150 g och var 54,7 cm lång! ..  När han föddes vägde han 3258 g och var 50 cm lång, så han har växt en hel del på tre veckor!
Jag blir stolt över mitt lilla hjärta :) ♥

Bvc

Om en timme ska vi gå till bvc för andra gången :)  .. Spännande att se hur mycket lillpojken gått upp i vikt och hur mycket han växt. På hembesöket förra veckan vägde dem ju bara och då vägde han 3740 g, så får se vad vågen står på idag :) .. Växer gör han iaf, började använda strl 56 på hans kläder för några dagar sen. men han han fortfarande ha några plagg i 50 också som är lite större i strl :) .. Min lilla kille blir stora killen. Ska prata med bvc-sköterskan också om hans mage. Den har bara blivet sämre sen vi började med magdropparna. Han sover jätte dåligt på nätterna. Men han äter som han ska och bajsar en massa så det är ju bra! :) .. Men vill inte att min lilla älskling ska ha ont, så himla jobbigt att se.

Tänk att jag är mamma till denna sötnos :)...

2011-09-20_16_52 (MMS)

Tänk att jag är mamma till denna sötnos :) .. Min lilla ögonsten


bättre

Jag borde bli bättre på att skriva nu när Elias är född. Man vill ju kunna gå tillbaka och läsa om hur allt var osv. Ska försöka bli lite bättre iaf :) .. Det är ju endå för min egen skull och Elias.  Har börjat skrivet på förlossningsberättelsen också, men det är riktigt svårt att skriva så det blir bra. Sen när jag väl börjat skriva så vaknar Elias så då måste man ta honom. Men den kommer upp här snart iaf! :)

älskade barn


Jag finner inga ord för hur mycket jag verkligen älskar dig! mammas gohjärta ♥

två veckor

Idag blir vår lillprins två veckor :) .. Nu har vi kommit in i föräldralivet och bara njuter varje dag med vår älskade son. Han är så fin!! Vi är verkligen stolta över honom :) .. Han växer så det knakar också. I torsdags när vi var till bvc för första gången så vägde han 3410 g och var 51,9 cm lång. Vid födseln var han 50 cm och vägde 3258 g. Han skriker knappt heller. Gnäller mest när han är hungrig eller när han vill att man ska hålla i han. Han tycker inte om att vara ensam, lägger vi han i vår säng och går däeifeån blir han skit sur. Han ska vara med oss hela tiden. Till och med när han sover :) .. Ska försöka skriva ihop en förlossningsberättelse nån dag också. Markus måste hjälpa mig för det finns stunder som jag inte kommer ihåg.

En vecka

Igår blev vår lilla prins en hel vecka gammal :) .. Och han är så duktig och mysig. Sover och äter jätte bra. Ibland kommer han in i en period då ingenting duger men det kan ju inte alltid vara lätt. Jag älskar iaf att vara mamma, det är det bästa som finns! :) ..

Lillhjärtat


RSS 2.0