Jag och lilla bebismagen sitter och slappa...

2011-06-26_19_34 (MMS)

Jag och lilla bebismagen sitter och slappar i sängen :) ..


vecka 31

Ja, nu har jag gått in i vecka 31 :) .. Det känns så himla bra allting! Jag är så lycklig :) ..  Men har börjat fått en sån jäkla halsbränna. Har haft det till och från hela graviditeten men nu har jag det nästan hela tiden! .. Sover riktigt dåligt på nätterna. Mellan 2-4 timmar, så det blir en hel del sömn på dagarna. Men sånt man får ta :) .. Jag klagar inte för snart är vår lillprins hos oss! .. Han kan ju komma när som helst, när han känner sig redo men han får allt vänta någon vecka till, iaf till vecka 36-37 :)

bebis skrämmer mig

Vår lilla bebis skrämde mig riktigt ordentligt igår, han rörde sig inte mycket alls i magen. Jag kände små små puffar under dagen och sen på natten var dem lite tydligare så då blev jag lugnare. Och idag har han rört sig som vanligt :) . Men man blir ju så rädd! .. men under hela graviditeten sen han började röra sig där inne så har det aldrig vart riktigt mycket rörelser. Vissa dagar rör han sig mer än andra :) ..  Sen börjar det väl bli trångt för han där inne att röra på sig också.  Jag vill att tiden ska gå undan nu så vi får träffa vår älskade lilla bebis! jag är så nyfiken på hur han ser ut :) ..
mamma och pappa älskar dig mer än något annat Elias ♥  vår lilla prins :)

magen vecka 30

det känns inte som magen växt så mycket dom senaste veckorna men det syns :)
och nu när jag äntligen har en kamera så ska korten bli lite bättre också, (kanske inte just detta) ..

musik

så himla skön musik, jag och älskling kan lyssna i timmar :)

vecka 30

Igår gick jag in i vecka 30, herregud vad tiden går fort! .. Hoppas dem här 10 veckorna som är kvar går lika fort så vi får träffa vår lillprins nångång :) .. Var och shoppade lite saker till honom i torsdags, blev inte så jätte mycket men en del iaf. Har en del kvar att köpa. Men det är ju så roligt att köpa bebis saker! .. Jag tycker det är så mysigt att gå runt på tex barnens hus med älskling och plocka på sig saker till vårt lillhjärta. Att vi båda är med och köper saker är viktigt tycker jag. Allt vi köpt till Elias har nog båda vart med och bestämt tror jag. Till och med kläder :) ..
täcke, kudde och sängkläder till spjälsängen.
Pingu filt till vagnen, Namnskylt till vagnen, Dreggel-lappar, bodys, mössa, dress, tossor, skallror

BB besök

Igår var vi på besök på BB för att få lite information och titta runt hur det var där :) ..  Vi fick se en amningsfilm, och så visade dom runt oss där uppe på bb. Det slog mig att jag kommer ligga där om inte allt för länge. Det är verklighet! .. Jag hoppas iaf att vi får ett enkelrum och inte ett dubbelrum, Markus stackarn måste ju få sova i en riktig säng :) .. I dubbelrummen fick papporna sova i typ en resesäng.  .
Lillhjärtat i magen har börjat rullat runt mer och trycker ut magen, han bökar runt där inne :) ..  Han sparkar inte lika mycket längre nu så det börjar nog bli lite trångt för han där inne skulle jag tro.
Och fytusan vad det är jobbigt nu när det är så varmt då! .. Får knappt sova något på nätterna längre, svettas, får halsbränna, ligger obekvämt, klias överallt. Så då blir det ju att man sover på dagarna istället men jag måste, för sömn måste jag ha annars funkar det inte.
men jag älskar endå att vara gravid! :)

magen vecka 29


Så ser min magen ut nu i vecka 29, jag är glad att den inte är större faktisk men jag känner mig väldigt stor!
Det har börjat blivit riktigt jobbigt nu och tungt. Men jag älskar min lilla bebismage! :)

påminelse

Det var ett tag sen jag la ut en magbild nu så nu skriver jag en påminelse till mig själv att jag ska fixa en tills imorgon! :) ..
Helgen har vart väldigt lungn, inte gjort någonting faktisk. Rätt skönt.  Ikväll blir det att titta på big brother finalen :) .. Hoppas såklart Simon ska vinna, men finns stor chans att det är Martin som gör det, vi får se :) ..
nej nu ska jag hoppa in i en dusch så man blir lite piggare.
byebye

längtan

Jag och älskling har börjat pratat väldigt mycket nu om att vi verkligen förstått att vi ska ha barn tillsammans. Det har blivet verklighet för oss nu :) .. Det är svårt att förstå. Efter att vi försökt i ett och ett halvt år med att jag ska bli gravid och att vi äntligen lyckats, Vi är överlyckliga! :) .. Vi längtar så otroligt mycket efter att få träffa våran älskade son, men det är inte lång tid kvar nu. 2 månader och någon vecka :) , det går fortare än vad man tror! ..  Går in i vecka 29 imorgon, kändes som jag nyss var i vecka 17 och vi gick och väntande på att få gå och kolla på ultraljudet :)  .. Nu känner jag mig verkligen gravid också, jag känner hur han sparkar varje dag, hur han rullar runt där inne och har det bra . Nästa vecka ska vi till barnmorskan igen och lyssna på hjärtljudet för andra gången.  Detta är verkligen på riktigt. Jag och Markus ska bli föräldrar, ett barn med vårt kött och blod. Vårat liv kommer förändras för all framtid, till något fantastiskt och underbart. Livet kommer få en ny mening.
Tänk att man kan älska någon så mycket som man inte träffat än, vårt älskade barn! vi älskar dig så otroligt mycket redan. Du är allt för mamma och pappa och vi kommer alltid finnas där för dig och ge dig all vår kärlek.. Du kommer aldrig känna dig ensam ♥

RSS 2.0