Världens finaste lilla gounge! :)

photo_effects-13 (MMS)

Världens finaste lilla gounge! :)


Stora killen håller flaskan själv :) <3

photo_effects-13 (MMS)

Stora killen håller flaskan själv :) <3


Sömn

Elias har nästan aldrig sovit bra på nätterna. Han har vaknat 5-6 ggr och ätit. Vart vaken en två timmar. Men imorse fic k jag en chock när jag vaknade och kollade på klockan. 8:48 och Elias sov fortfarande. Han somnade för natten 2:30 ca ( som han nästan alltid gör ) , men i vanliga fall brukar han då vakna runt 5 igen och äta men inte inatt. Min duktiga kille! :):) .. Han brukar ju sova innan halv 3 såklart, men han vaknar efter 40 minuter en timme igen, men där runt 2-3 tiden sover han längre efter att han vart vaken en två timmar :) ..

Pratar

Elias sitter och pratar som en tok i sin babysitter just nu :) .. så himla go min lilla skruttunge. Idag blir vi bara hemma för lill gubben är så himla förkyld så vill inte släpa ut han så han blir värre. Så vi får vara inne och hitta på något skoj istället, och mysa en massa! :)

Morgon

Nu var det morgon tydligen :) .. Men tog upp Elias från sin säng och la han på mitt bröst, då somnade han om igen :) .. Så nu ligger han på mitt bröst och sover, mysigt! .. Ska försöka sova en stund till jag också innan det är dags att kliva upp.

Flytta

1a februari flyttar vi! :) ..  Vi ser fram emot det jätte mycket. Ska bli skönt att komma till ett lite mer barnvänligt område nu när vi har Elias.  Det är en 3a det också, men det är bättre planlösning än den vi har nu.

RSS 2.0