sparkar

Idag har lillprinsen sparkat på som bara den. Imorse såg jag till och med hur han rörde sig och hur han sparka :) . så himla häftigt. Man känner sparkarna utanpå också om man lägger handen på magen. Älskling försökte känna tidigare men då slutade lillhjärtat att sparka :) .. kände också vart han låg. så himla mäktigt! :) .. jag älskar att vara gravid och jag är så himla lycklig att jag får uppleva det! .. att jag äntligen är det som jag längtat och väntat. jag är världens lyckligaste över vårt lilla mirakel :) . jag och älskling kommer ha världens finaste skatt <3 Går även in i vecka 24 idag :) .. tänk, bara 16 veckor kvar till lillprinsen kommer till oss. kanske tidigare eller någon vecka senare men bara han kommer ut när han är redo och färdigutvecklad så spelar det ingen roll när han kommer :) . och magen är verkligen formad nu. ska visa kort sen när jag får till en bra bild :) .

Vecka 23

I lördags gick jag in i vecka 23. Börjar se ut som en flodhäst nu :p


dags att skriva lite

Ja, nu är det dags att skriva lite igen. Jag är så himla dålig på att uppdatera här.  Men allt är bra och bebis mår bra! :) .. Är redan i vecka 22 nu och magen växer (enligt andra men inte mig själv) .. Har även börjat fått "vadkramper" på nätterna nu, ibland på dagen med. Och det är vekligen inte skönt. Läste att man kan få det när man är gravid :) .. Och klådan är fortfarande lika jobbig, halsbränna lite till och från. Sen måste jag köpa nya kläder! . Kan knappt ha något jag äger.. Går nästan bara i mjukisbyxor och hur snyggt är det nu när det är så fint väder? .. Till och med mina leggings är för taijta :/ .. så vid löning blir det att shoppa iaf ett par byxor..  annars är det inte mycket som händer, vardagen rullar på som vanligt och tiden går sjukt fort men det blir jag bara glad för! :) .. närmare tills vår lillprins är här :D  . . ska lägga in en bild på magen från vecka 22 också, kanske inte idag men i veckan iaf!

till lillhjärtat

Detta mysiga och fina babygym har vi beställt till vår älskade lill prins nu som han ska få mysa i en massa när han är född! :) . som vi längtar!

ny dag, nya tag?

Det vette sjutton om det stämmer jämt :p .. Idag springer jag i tvättstugan bara sen ska jag iväg och jobba från 17-20 skönt med kortpass nu när jag inte orkar så mycket :) .. Helgen har vart lungn som vanligt. Jag var med mor och far bara till Alfta till pappas en kompis. Han har fått hundvalpar. skit söta! så vi var dit och tittade på dom :) .. sen har det inte hänt så mycket mer.  Tiden bara rinner iväg, men det är skönt också så det är kortare tid tills vår lilla bebis kommer i augusti :) ..  Måste börja köpa lite nya kläder, kan knappt ha något längre. Går bara i mjukiskläder och hur kul är det? Ibland vill man vara lite finare :p ..  Ska nog köpa iaf ett par mammajeans sen får vi se vad jag mer köper :) .. Ska iaf inte köpa för mycket mammakläder, kan köpa "vanliga" kläder fast lite större också :) ..
nu ska jag kika vidare innan jag ska ner i tvättstugan igen, hej så länge :)

Idag

Idag har det varit underbart väder! :) ..  Var till barnmorskan på morgonen och där gick det bra som vanligt, fick två till tider. Nästa besök ska vi börja mäta magen och lyssna på hjärtljudet :D .. Efter vi vart där blev det att gå hem och jag somnade på soffan och sov några timmar sen gick jag ut och gick med Frida och Lille William som inte är så liten längre :) .. Han har nämligen börjat gått lite den sötnosen, så duktig :D ..  När jag kom hem var jag helt slut i kroppen, får så ont när jag är ute och går. Hade ont redan i ena skinkan och ryggen men nu är det värre. Kan knappt gå :/  ..  Var och hämtade ut paket jag fått också, lite baby kläder jag vunnit på tradera :) .. Ikväll blir det bara lungt och hoppas värken försvinner snart!

Nalle puh

Jag letar efter nalle puh tavlor som jag vill ha i Elias rum :)  .. Har en bild i huvudet hur jag vill att allt ska se ut.  Ska titta i lite olika affärer men hittar jag inge tavlor så tänkte jag göra egna. Skriva ut bilder från datorn och köpa ramar :) .. Men smidigast vore det om jag hittade färdiga tavlor.

ny vecka

Så var det måndag och ny vecka igen. Idag är det inte mycket som händer, springer upp och ner i tvättstugan bara :) .. skönt att ha allt tvättat! .. Är sådär himla trött idag så jag har inte så stor lust till att göra så mycket.  Sitter och tittar på massa hemsidor med babysaker som vi kan köpa till lillprinsen :) .. nu när vi vet könet ska vi ju börja fixa ordentligt i hans rum så det blir klart så man slipper tänka på det sen.  Vi tänkte ha gröna och blåa detaljer, sen vill älskling att det ska vara en bilmatta där inne så vi får väl köpa en sån också då :) .. Vill gärna ha tips på hemsidor med barninredning :)

Vår älskade Elias, så älskad från första stund ♥

vecka 20

Jag är redan i veckan 20 (19+1) så nästa vecka blir det halva tiden :) .. Det är sjukt hur fort tiden har gått egentligen. Känns som jag nyss gick och väntade på att jag skulle gå in i vecka 12, men nu har jag nästan gått 5 månader och har bara 4 månader kvar tills lillen kommer. 4 månader tills jag ska bli mamma! :) .. Och sen ultraljudet har jag börjat kännt mer nu också. Han har börjat sparka lillprinsen, men det känns att det är långt in i magen så han ligger nog långt in min bebis :) .. Huvudsaken jag känner något så är jag överlycklig. Längtar bara tills Markus kan känna också så vi kan dela på det tillsammans lixom :) .. Och det är så skönt nu när vi äntligen hittat ett namn. Har sagt Elias till Markus förut innan vi visste att det var en pojke. Han ville ha några andra namn men jag tyckte inte det passa på vår prins. Så nu blev det Elias och det är vi båda nöjda över nu! :) .. Det passar bra in med vår omgivning också.  Ska lägga in en ny magbild också tänkte jag, får se om jag gör det idag eller imorgon :) ..

Helgen

Fredag:
Mamma kom och hämtade mig vid 12 tiden så åkte vi till valbo och hälsade på morfar som fyllde 76 år! :) . fikade lite och hade det trevligt. Sen efter vi vart där gick vi hem till min bror och hans familj. Fick två kassar fulla med bebiskläder av dom! tusen tack :D ♥ .. Medans vi satt och kollade igenom alla kläderna skulle tvillingarna prova det mesta och det var ju ganska förlitet för dem nu, gobitarna! :) .. och Daniel gubben satt och spelade på min mobil som alltid stora killen! :) .. Han är så himla duktig ♥ . Efter vi vart där någon timme åkte jag, mamma och pappa till min farbror och hans tjej och käkade mat. sen blev det bara hem och tog de lungt. Jag och älskling badade i två timmar, så himla skönt :) .
Lördag:
Var med Frida och William en stund på eftermiddagen :) .. sen var det inte mycket mer som hände.
Söndag:
Bara massa slapp idag så som en söndag ska vara! :)
imorgon är det ny vecka och nya tag.

Namn på lillprinsen

Vi har äntligen kommit överens om namn till vår lillprins nu. Han ska nog få heta Elias! .. Men man vet ju aldrig, det kan hinnas ändras tills han kommit men just nu är det en liten Elias i min mage :) .. Och jag hoppas det namnet kvarstår hela tiden :p. Älskling var ju osäker i början men sen gav han med sig så hoppas han fortsätter och inte vill byta namn :)

RSS 2.0