två månader

Idag blir vår lilla prins två månader! :) . Gud vad tiden går fort. Tänk, vid denna tid för två månader sen låg jag och kämpade för att han skulle komma ut. Jag kämpade för att slippa den jäkla sugklockan. Hade knappt nå krafter kvar. Hade legat i ca 9 timmar på förlossningen och nu vid denna tid var det nästan över. Min älskade son skulle födas. Jag var helt borta i huvudet av all smärta. Var okontaktbar, helt inne i min egna lilla värld. 18:41 föddes han, den vackraste pojken i världen. Min son! :) <3

tålamod

Jag har inge tålamod med att sitta och pilla med en design så jag ger upp. Någon annan får fixa det åt mig istället :)

fixar och trixar

Jag håller på att fixar och trixar lite med bloggdesignen :) ..

Gohjärtat <3 :)

photo_effects-13 (MMS)

Gohjärtat <3 :)


Utslagen

Efter besök på hälsocentralen och sjukhuset så fick vi veta att det förmodligen är höstblåsor lilleman har. Han fick antibiotika i 7 dagar eftersom många av utslagen var infekterade. Nu börjar dem sakta gå ner men det är mycket utslag kvar. Får se hur lång tid det tar innan alla är borta. Annars är allt som det ska. Dagarna rullar på. Elias växer så det knakar. Har börjat använt lite kläder i 62 nu :) .. Och han har börjat le på riktigt nu. Så himla roligt att se hur han utvecklas från dag till dag. Man måste ta vara på varje sekund med han :)

Lilleman älskar att åka bil :) (om han är ...

photo_effects-13 (MMS)

Lilleman älskar att åka bil :) (om han är mätt i magen)


Mamma och son mys <3

photo_effects-13 (MMS)

Mamma och son mys <3


Hälsocentralen

Idag ska vi till hälsocentralen med lillhjärtat. Han har fått nå enormt med utslag över hela kroppen som inte alls ser fina ut. Bvc sa att det inte var någon fara men sen vi var där så har det blivet värre så det fick bli en tid hos hc så vi får veta vad det är för något. Han verkar inte lida av dem, men han ser verkligen ut som en prickikorv.

mobilbloggar mest

Det blir att jag mobilbloggar mest nu så blir inte att jag skriver så mycket :) .. men lite bilder blir det iaf! ..  Vill ha en annan bloggdesign så blir det roligare att blogga sen :) ..

RSS 2.0