vecka 28

I lördags gick jag in i vecka 28 :) ..  Och nu börjar det bli riktigt jobbigt vissa stunder att vara gravid. Även fast magen inte är så stor så känns det som jag är väldigt stor. Osmidig är bara förnamnet. Kan inte gå längre sträckor för ryggen.  Man blir ganska handikappad. Och endå har jag många veckor kvar . Men jag älskar att vara gravid även fast det är väldigt jobbigt ibland när man har ont osv.  Han sparkar på för fullt där inne, han har perioder då han inte sparkar mycket alls och då blir man ganska rädd.  Och nu känner jag när han rullar runt där inne också, de är häftigt :) ..

älskade skatt

Vår älskade skatt, du är så efterlängtad! ..
Mamma & pappa älskar dig redan mer än något annat, du är det bästa som hänt oss ♥
Vi vill att tiden ska gå fort nu så vi får träffa dig och pussa på dig och ge dig all den kärlek vi bär inom oss till dig.

Helgen

Helgen blev lyckad :) .. Hade det riktigt härligt. Vi tog det bara lungt och umgicks. Storebror med familj kom och hälsade på också och det är alltid lika trevligt att träffa dem alla :) .. nu är det måndag och en ny vecka igen. tycker inte tiden går lika fort längre. Det är väl för man vill att det ska gå fortare kanske? :p ..
jaja, har inte mycket att skriva så detta får duga :)

Helgen

Min helg ska jag spendera hos mamma och pappa i husvagnen, pappa kommer och hämtar mig om någon timme när han slutat jobbet :) .. Och Markus kommer dit på lördag efter sin fotbollsmatch. Hoppas bara på att det blir fint väder så man kan vara ute och få lite färg :) .. Ska fira mamma också för hon fyller år imogon, sen har Rocky fyllt år, igår :) .. 6 år blev han då, tiden går så fort. Min lilla bebis vovve :p  ..

Du är aldrig ensam, hjärtat

Du är aldrig ensam, så länge jag andas

Så länge mitt hjärta kan slå

Du är aldrig ensam, glöm aldrig det

Och jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet

Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två

När du inte ser nån utväg, då hittar jag en ändå

Du har givit mig så mycket genom åren som har gått

Är det största man kan få, det har jag fått

Du är aldrig ensam, så länge jag andas

Så länge mitt hjärta kan slå

Du är aldrig ensam, glöm aldrig det

Jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet




vecka 26

Ja, idag går jag in i vecka 26. Nu börjar man fatta litegrann att det är nära. För 14 veckor går jäkligt fort. Och lillhjärtat kan ju faktisk välja att titta ut tidigare också, men han får vänta några veckor till iaf :) ..  Nu känner jag mig gravid iaf, och det känns.  Men det bästa är när man känner sparkarna, det är så sjukt underbart! .. Det kommer jag sakna sen när jag fött den lilla. Kommer kännas konstigt att inte känna något där inne i magen :) .. Hormonranden har blivet längre också och lite mörkare, men min rand är sne. ser skit skumt ut :p  ..   annars flyter allt på som det ska. Jag tycker det är så himla skönt att veckorna går så snabbt nu för i slutet kommer man väl tycka det går jätte sakta och man bara vill föda :) ..

Lista

När fick ni reda på att du var gravid: 23e December 2010
Beräknat förlossningsdatum: 26e augusti 2011
Var det planerat: Ja, vi försökte i ett och ett halvt år innan jag blev gravid
Berättade för familjen: Samma dag vi fick reda på det fick dem närmaste veta
Har du mått illa: Ja, varje dag dem första 17 veckorna
Foglossning: Nej, inte än
Andra krämpor: Fruktansvärd ryggvärk, halsbränna och den förbannade klådan
Cravings: Inget speciellt
Avsmak för något: Inget speciellt
Vad tror du att det blir för kön: Det är en pojke, vår älskade Elias ♥
Första ultraljudet: 29e mars 2011
Hur mycket har du gått upp i vikt: 9 kilo sen inskrivningen
Behöver du kissa ofta: Ja, speciellt på natten!
Är du rädd inför förlossniningen: Ja, för smärtan!

Hjärtljud

Imorse var vi hos barnmorskan och fick lyssna på hjärtljuden för första gången :) . Helt underbart var det <3. . Vägde mig också. Har gått upp allt som allt sen jag skrev in mig 9 kilo. Och magen växer som den ska. allt såg jättebra ut :) . fick även alla tider nu för besök tills lillhjärtat kommer :). . och imorgon går jag in i vecka 26 :) ..

vecka 25

Igår gick vi in i vecka 25, alltså bara 15 veckor kvar! Tiden går så sjukt snabbt men det är bra så vår prins är här hos oss snart :D  .. Han sparkar på där inne i magen, inte så mycket som jag vill men när han har lust och det är en sån sjukt mäktig känsla att känna sitt barn röra på sig där inne i magen.  Jag älskar det! Älskling har kännt sparkar nu också :) .. Lägger inte ut någon magbild för denna vecka för den ser ut precis som förra veckan, lägger ut om någon vecka istället när det hänt lite mer :) ..  Imorgon börjar föräldragruppen också, det ska bli kul. tyvärr kan inte älskling följa med imorgon för han ska jobba och det är viktigare faktisk eftersom han bara är vikarie så bara ta det jobb man får :) .. Vi får se om det är nå fler i samma ålder där eller om det bara är äldre. En gammal barndomsvän som också är gravid och bor här vid oss ska också gå men inte säkert om vi ska gå i samma grupp än, men hoppas iaf :) .. Hon är bara 4 veckor före mig så det är kul :) .
nu ska jag nog göra lite mat sen ska vi ut på en promenix i det fina vädret.

här igen

Så satt man här igen, att jag aldrig kan hålla mig ifrån datorn. Undra hur många timmar jag egentligen sitter vid datorn nu när man bara går hemma? .. vill inte ens tänka på det :p ..
Idag har vi tvättstuga så det är väl det enda som händer idag, ska åka och handla lite små saker också om jag orkar :) ..  sen ska jag kolla efter lite saker till lillprinsen, inte så mycket kvar nu som ska köpas! :) ..

magen igen vecka 24

Tänkte jag skulle lägga in en till bild på magen, då man ser bättre :) ..
Går och knäpper kort på magen hela tiden nu känns det som, men det är roligt att gå tillbaka och titta sen.

magen vecka 24

Så ser magen ut nu i vecka 24 :) .. Inte så bra bilder eftersom jag tagit dem själv men dem får duga :) ..
Magen är inte så stor faktisk och det tycker jag är väldigt skönt! , jag vill inte ha så stor mage men vill ju såklart att det ska synas att jag är gravid och det gör det nu också, iaf ibland :) ..

RSS 2.0