Dagen och kvällen

Idag har vi varit hos min mor och far hela dagen och kvällen. Var en stund till storebror och hälsa på och man blir alltid så glad efter man vart där :). . Grabbarna är så himla underbara!, fasters gobitar alla tre :). Ska nog dit på söndag och äta mat och umgås. Snacka en massa strunt med broder och Tessan och busa med grabbarna. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv. Får se vad som händer imorgon. Älskling har innebandymatch iaf :) . Godnatt

Ingen rutin

Jag har ingen rutin alls nuförtiden. Är vaken länge om nätterna, när jag väl somnat vaknar jag kanske varannan timme sen kliver jag upp 12 ungefär. Ibland tidigare och ibland senare, äter frukost och lägger mig i sängen igen. Har jag inge annat för mig kan jag ligga flera timmar i sängen och självklart somnar jag då. Jag är jävligt trött och seg i kroppen hela tiden därför jag bara vill ligga i sängen. Men man har inge liv! . Illamåendet har blivet bättre, men mår illa vissa dagar. Har även fått den så kallade hormonranden på magen. Den syns litegrann, såg det igår :) . Har också fått en himla jobbig klåda!. Det är nog en stor anledning till att jag sover så dåligt. Annars är allt som det ska :) . Måste bara bli bättre på att äta!

magen i vecka 14



Såhär ser magen ut nu i vecka 14 :)

Bli en buzzador du också!

Hej! Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!.  Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är eeriiika): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=eeriiika Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=eeriiika〈=SE

andra besöket hos barnmorskan

Ja, Idag var vi till barnmorskan :) .. Det känns så skönt efter man vart där och pratat med henne. Man känner sig så lugn efter man fått svar på sina frågor. Tog massa blodprover också. så fick vi ju tid för UL. Den 29e mars ska vi dit och fyfan vad jag/vi längtar nu! :D ..

dags igen

Dags att uppdatera lite nu :) . Jag har börjat må bättre nu, hoppas bara det håller i sig också så jag slipper illamåendet nu. Det skulle vara så skönt för man blir så hängig och bara ligger. Magen har börjat forma sig lite nu också, tycker iaf jag och älskling :). Har börjat fått mycket molvärkar så det växer väl en massa nu :) .. Ska på mitt andra besök hos barnmorskan imorrn ocj då får vi reda på när vi ska få komma på UL :) . Det ska bli spännande!.. Och älskling fyller även år imorgon, 24 år blir gubben ;). Våran bärbara dator är på lagning det är därför det blir så dåligt med inlägg. Sitter med mobilen när jag är inne på internet, oftast. Ibland sitter jag vid den stationära men gillar inte att sitta där :p Så jag lovar att det blir bättre uppdatering när datorn kommit tillbaka efter lagning :)

RSS 2.0