Mobilblogg; sitter hemma hos store

10ccffd420d296c4071911fe8e95a259.png

Mobilblogg; sitter hemma hos storebror och umgås med tessan och Daniel. Daniel är duktig och hjälper mamma att städa :) sötungen!


väldigt länge sen

Ojoj nu var det ett bra tag sen jag skrev sist, men det händer inte så mycket för min del just nu så inte så roligt att skriva då.  Om dagarna gör jag inte så mycket, åker till valbo nångång ibland och hälsar på mamma & pappa, och storebror och små grabbarna. Träffar vänner ibland, jobbar ibland. Annars är jag bara hemma och fixar och donar eller bara tar det lungt.  Det är riktigt tråkigt att vara arbetslös måste jag säga! jag vill ha ett jobb nu. Kommer kännas skönare i sommar när man vet när man ska jobba osv. Jag tycker inte alls om att vara timvikarie, riktigt trött på att vara det nu. Men det får duga tills det dyker upp något annat. Just nu håller jag på att tvätta i tvättstugan, massa sängkläder osv. Skönt att få det gjort. När jag är klar med det vid 3 tiden ska jag lägga mig på soffan och titta på skärgårdsdoktorn på datorn :) .. Nu någon dag ska vi lämna in bärbara så dom får fixa ljudet på den som har pajjat, hoppas bara vi får en lånedator!

jaja, nu har jag uppdaterat lite, tar väl lika lång tid igen innan jag skriver igen kanske :p

dagen efter det roliga

Idag mår man som man förtjänar! Petra, Simon och Joel var här igår, vi satt och drack och hade de trevligt. Gick och la mig kl 6 imorse, fyfan! Men roligt hade jag iaf :D . Får se vad som händer idag, blir nog väldigt lungt. Petra och Isabel kanske skulle komma, hoppas det iaf :) annars blir de nog att jag bara slappar i soffan eller något och tittar på film.  har inte så mycket mer att skriva faktisk så detta får räcka.  ska äta lite pizza och titta på solsidan nu! Byebye

pannkakor

Det bestämde vi oss för att äta idag, men vi är inte direkt några höjdare på att göra runda pannkakor precis, men goda blev dom iaf . Det är huvudsaken :) nu är älskling och Joel på time och handlar lite smått. godis beställde jag iaf :) . Får se om vi tittar på någon film eller om grabbarna spelar och jag tittar på film själv, dom vill nog inte se det jag vill se, Då tittar jag hellre själv. Förmodligen ska jag och älskling börja plocka undan lite imorgon, tavlor och hyllor osv så det bara är att börja spackla osv på lördag, sen tapetsering lördag eller söndag. Vi får se hur det blir. Vill verkligen att det ska bli att vi tapetserar i helgen, men man vet aldrig hur det blir. Det visar sig i helgen iaf :) .


uppe med tuppen

Ja, nästan iaf! Inte ofta jag kliver upp kl 10 på mornarna. Oftast blir det väl halv 12 12, ibland senare också. Men idag var jag duktig och klev upp kl 10. Skönt är det också! . Riktigt fint väder ute idag, man kanske skulle ta sig ut och gå en stund senare. Ska fråga Markus om han vill göra mig sällskap :) hoppas solen fortsätter skina såhär nu och att det inte börjar snöa mer oh bli blåsigt för nu vill jag att snön ska försvinna och att sommaren ska komma! fyfan va underbart de kommer bli med sommaren.

Annars idag har jag ingen aning om vad som händer, kan ju hoppas att PFV ringer och frågar om jag vill jobba.
Nu vill jag faktisk jobba, blir så rastlös av att bara gå hemma. Petra du får se till att flytta hit någongång så man har någon att umgås med ;p .

nej nu ska jag titta på våra bästa år som nog dom flesta ska titta på ;)
byebye

sovdags

Ja, nu tänkte jag stänga ner datorn och gå och lägga mig. Imorgon ska jag och älskling ner på stan en sväng och förmodligen till valbo också. handla lite små grejer och hälsa på storebror och små grabbarna :) går nog förbi mor och far också när vi endå är i valbo :) får se om vi ens åker till valbo, ganska drygt att åka buss. men det visar sig imorgon :) . Vi åkte iaf till rusta idag, så vi köpte 2 st mattor, en blev väldigt liten men vi ska byta ut vardagsrumsmattan till den vi köpte idag så de blir väl bra endå :) så köpte vi spackel och lim. så nu ska vi bara köpa ett tapetbord och sådär.  På eftermiddagen gick vi över till älsklings föräldrar och åt mat där sen gick vi och träffade frida och lilla william, han är ju så himla liten och söt! :) längtar tills man har en egen liten skruttunge.

nu fixa mig sen lägga mig i sängen och titta på någon film, Godnatt!

musik


RSS 2.0