vecka 37

Idag går vi in i vecka 37, shit alltså! vart har tiden tagit vägen? .. Jag kan föda när som helst nu, ganska läskigt men jag längtar för nu är det riktigt jobbigt att vara gravid. Jag vet att man inte ska gnälla och att man ska ta vara på tiden man är gravid men nu såhär i slutet känns det nästan bara jobbigt.  Man går bara och väntar på att det ska sätta igång, man har ont ungefär överallt och man är på dåligt humör för man har ont och man kan inte sova.  Jag har bestämt att om 2 veckor kan vår lillhjärta titta ut :)  ..  Vi har allt klart inför hans ankomst nu, så nu är vi redo!

närma sig

Nu börjar det verkligen närma sig vårt beräknade datum för Elias ankomst :) .. spännande! .. Nu kan han ju faktisk komma när som helst, men hoppas han stannar kvar i magen iaf två veckor till minst:) sen får han komma när han vill!  .  Vi är så förväntansfulla och så nyfikna på hur vår lilla prins ser ut, vem han är lik osv.  Graviditeten har gått så himla fort, man har inte hunnit med knappt. Barnmorskan frågade mig igår när jag var där hur jag tycker att min graviditet varit, hur jag tycker själv. Då svara jag att den har vart ganska jobbig men endå bra, det var illamåendet som var värst när man bara spydde och inte kunde äta på dem första 17 veckorna. Sen har det endå vart ganska bra även fast jag har haft ont osv. Det är ju endå sitt barn man bär på och då kan graviditeten få vara hur jobbig som helst :) ..

Magen vecka 35

Detta är min mage nu i vecka 35 :)

Idag

Idag är det 45 dagar kvar tills beräknad förlossning. Tänk 45 dagar är ingenting! Det går ju jätte fort. Har börjat fått förvärkar nu också, så nu får man stå ut med det några veckor. Men det är inte så jobbigt än. Kommer nångång under dagen bara :)  .. Blir väl värre mot slutet kan jag tänka mig. Längtar verkligen inte till smärtan jag kommer att ha. Men jag har sagt att jag bara ska ha lustgas till att börja med, så får se hur det går den dagen jag ligger där och skriker :p .

Besök hos barnmorskan

Idag var vi hos barnmorskan. Allt var bra med vårt lillhjärta :) .. Det visade sig att han tydligen ligger med huvudet neråt nu också :) . Det är inte långt kvar tills han är här hos oss nu! :) .. Spelade även in hjärtljuden. Roligt att ha kvar det sen när han är född :) . Har även tänkt göra en video om prinsen med bilder på magen, ultraljudabilderna och hjärtljuden :) . Älskling ska få hjälpa mig så det blir fint med bilderna osv :) . Kommer lägga upp den här sen men kanske inte blir innan han är född. Kanske tar sin lilla tid :p. . Kom på nu att jag glömt lagt upp en ny magbild också som jag lovat. Förlåt! Men det kommer ;)

När kommer vår prins?

Nu är det inte långt kvar tills vår lilla prins kommer :) .. Nu börjar gissningarna komma fram när folk tror att han ska komma. Beräknat datum är den 26e Augusti.

Min pappa tror: 11e Augusti

* Min bror tror: 14e/15e Augusti

Markus (Elias pappa) tror: 17e Augusti

* Markus mamma tror: 17e Augusti

Min mamma tror: 18e Augusti

* Therese tror: 18e Augusti

Min farfar tror: 19e Augusti

Min farmor tror: 20e Augusti

Jag tror: 24e Augusti

* Simon, Markus kusin: 25e Augusti

Tjonken tror: 28e Augusti

* Ida tror: 28e Augusti

* Elin tror: 31a Augusti

* Frida tror: 31a Augusti / 1a September





Det går bara inte

Det är omöjligt för mig att sova på nätterna, det går bara inte! .. Jag ligger och vrider och vänder mig i timmar, sover en timme. Vaknar, vrider och vänder mig. så fortsätter det hela natten.  Så nu sitter jag här och försöker roa mig lite. Ska lägga mig och titta på något på datorn tänkte jag :) .. Halsbränna och huvudvärk har jag också! .. Ett jävla gnäll var det nu :p ..  tänkte bara uppdatera lite och visa att jag lever :)

sorry

Det blev ingen magbild igår, jag knäppte några st men ingen blev bra och sen la kameran av för batteriet tog slut . och har inte laddat den än. men det kommer upp en bild inom någon dag :) ..

vecka 33

Idag går jag in i vecka 33, 7 veckor kvar! shit.. 55 dagar kvar alltså. ojoj . vart har denna graviditet tagit vägen? :)  .. Men det är väl nu den sista tiden som kommer gå sakta och man kommer vara skapligt less när det bara är någon dag kvar.  Allt flyter på som det ska och jag mår toppen! .. Var in på förlossningen på midsommarafton för jag hade sån fruktansvärd ryggvärk, men allt var bra med bebisen :)  .. Han bökar runt i magen som vanligt och har det bra. Igår la älskling sitt huvud på magen och lyssnade på lillhjärtats hjärtljud :) .. jag är så glad att jag får dela detta med just Markus, han är verkligen otrolig min älskling. Han kommer bli världens bästa pappa! :)  .. Annars är det inte mycket som händer. halsbrännan fortsätter, klådan fortsätter. men sömnen har faktisk blivet lite bättre. vaknar ju mycket men när jag väl sover så sover jag bra och det är riktigt skönt :)  .. kommer upp en magbild senare också . ska bara knäppa en först :)

RSS 2.0