BB besök

Igår var vi på besök på BB för att få lite information och titta runt hur det var där :) ..  Vi fick se en amningsfilm, och så visade dom runt oss där uppe på bb. Det slog mig att jag kommer ligga där om inte allt för länge. Det är verklighet! .. Jag hoppas iaf att vi får ett enkelrum och inte ett dubbelrum, Markus stackarn måste ju få sova i en riktig säng :) .. I dubbelrummen fick papporna sova i typ en resesäng.  .
Lillhjärtat i magen har börjat rullat runt mer och trycker ut magen, han bökar runt där inne :) ..  Han sparkar inte lika mycket längre nu så det börjar nog bli lite trångt för han där inne skulle jag tro.
Och fytusan vad det är jobbigt nu när det är så varmt då! .. Får knappt sova något på nätterna längre, svettas, får halsbränna, ligger obekvämt, klias överallt. Så då blir det ju att man sover på dagarna istället men jag måste, för sömn måste jag ha annars funkar det inte.
men jag älskar endå att vara gravid! :)

Kommentarer
Postat av: tessan

Nu förtin blir man ju "hemskickad" ganska snabbt efter förlossningen iaf, så spelar nog ingen roll va han får för säng :p



Allt bra med dig & magen då?

2011-06-10 @ 09:51:53
URL: http://tewssans.blogg.se/
Postat av: tessan

Sv: Jo, tack bara bra med mig & magen också :) Var dock in och tog lite prover igår då jag "tappa" synen lite går morse. Men idag är det bra och det verkar ok! Skönt =)

2011-06-11 @ 10:01:36
URL: http://tewssans.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Vi ville också ha ett enkelrum men man måste oftast ha psykiska problem efter förlossningen, skador på barnet eller gjort snitt för att få ligga där. Eller så var det både när vi låg där och när jag jobbade där. Hoppas allt är bra med dig och magen.

2011-06-11 @ 14:21:40
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0