namn

Det här med namn är så himla svårt alltså. Vi har vart ganska säkra på den saken innan vi visste att jag var gravid. Men nu har vi ingen aning, eller ja tjejnamn är lättare än pojknam faktisk. men vi har en del som vi funderar på, eller ja mest jag såklart :p ..  Detta är de jag funderat på, de är en del :)

Pojknamn:
Mileo

Lionel

Elias
Melwin              
Emilio
Liam
Lukas

Kevin

Flicknamn:
Melina
Valencia
Alicia
Cecilia
Josefina
Olivia

.. Några är liter mer favoriter än vissa  :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie, Mamma till William och gravid

Minea är ett jätte fint flicknamn tycker jag :) Olivia som du skrivit med är ett namn som va aktuellt när vi fick våran första innan han kom då och vi såg att det va en pojke :P det är iaf jätte fint

2011-01-14 @ 21:07:08
URL: http://ahnh.blogg.se/
Postat av: Frida&William

Elise va.. hmmmmm ;)

2011-01-14 @ 21:36:52
URL: http://fecn.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Vi hade jättesvårt att välja namn. Colin hette texas första dagarna men vi ändrade han såg inte ut som en sån. Så det blev Colin Louis :) Men tjejnamnet var spikat Daisy. Men blir det en syster senare så kanske det blir en Marilyn eller Ronnie :D Finns ju hur mycket namn som hälst!

2011-01-14 @ 22:01:02
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Nathalie, Mamma till William och gravid

Jag tycket pojknamn är lättare än flicknamn faktiskt men det är väll eftersom vi är inställd på en pojke till då det inte blir några flickor på min fästmans sida :P Ett namn som ligger oss varm om hjärtat nu och vi fasnat för är Collin men man hinner ju säker ändra sig flera gånger ..

2011-01-14 @ 22:13:40
URL: http://ahnh.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Ja men precis. För oss var det Crille som valde namn och då har han fått sitt namn efter racerföraren Colin mcray. Sen heter han Louis i efternamn men det passar rätt bra om vi flyttar till singapore senare. Jag är supernöjd med valet av namn. Hoppas ni hittar något som känns självklart :D

2011-01-14 @ 22:22:22
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0