jag ber om ursäkt

Jag ber om ursäkt för att jag är så tråkig med att skriva här i bloggen :) .. Men har man inget speciellt att skriva så är det bättre att låta bli. För tror knappast ni vill läsa om hur illamående och hur många ggr jag spyr om dagen ? :p .. knappast! Trodde inte det heller ;) ..  Men jag lever iaf och dagarna rullar på som dom ska.

återkommer när jag har något intreesant att skriva, hej så länge! :)

Kommentarer
Postat av: HannaNordin

Jag tycker du borde uppdatera hur du mår om dagarna, mest för din egenskull så kan det vara kul att gå tillbaka och kolla på.. om du någon gång skulle få ett till barn :)

2011-01-18 @ 11:45:40
URL: http://haaniis.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Ja ush för anonyma, jag har fått ovanligt många de senaste dagarna med. Fick en nyss också från någon skum person som studerat mig och Colin på bussen idag :S Jag hade ständig mensvärk men det är växtvärk så njut! Hoppas du haft en trevlig dag!

2011-01-18 @ 21:47:36
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Ja jag hoppas jag får svar på vem det är nu då eftersom ip ledde till stockholm. Tack tack! Skoj med kalas det blir riktigt kalas hos oss på lördag istället så firar vi lite imorgon. 5år, ja det står inte på förns både du och jag har så stora barn. Skumt

2011-01-18 @ 22:03:20
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0