Vår nya familjemedlem :-) lilla Elwin

dsc03560 (MMS)

Vår nya familjemedlem :-) lilla Elwin


nuså

Nu har vi fått hem papperna om blodprovet och sperma provet, även en lite burk tills sperman, haha :) ..
så nu är det bara att ringa och boka tid för älskling så han får lämna sperma prov, och sen vänta till min mens kommer så jag kan gå och göra ett blodprov.

Har även börjat ätit rosenrot, läst att de kan sätta igång ägglossningen eller göra den "starkare" så det är ju värt att testa iaf.

kvinnokliniken

Jag ringde kvinnokliniken idag. Ska få hem lite papper osv sen vid nästa mens ska jag dit och göra ett blodprov och Markus ett sperma prov. så nu är det bara att hålla tummarna att det blir som vi vill nu ganska snart :)

drömmar

Tänk om drömmar kunde bli till verklighet..

kvällen

Jag somnade nästan direkt på soffan efter jag knäppt på the oc, sällan jag! .. älskling är på innebandy träning och jag sitter här hemma och har tråkigt. Börjar få huvudvärk känner jag också, men det är säkert för att jag sovit. Brukar få huvudvärk om jag sover mitt på dagen. skumt!. Ingen aning om vad jag ska göra heller. Klockan är ju endå nio så inte så stor ide att göra något. Man kan lägga sig på soffan igen och kolla på the oc med gott samvete, haha!
ska titta runt lite på internet sen blir det nog så ;) .. hej så länge!

dagen

Idag har jag haft en dag tillsammans med mammsen :) . Har följt med henne på möte osv, sen åkte vi till storebror och hälsade på grabbarna också. var så länge sen jag träffade dom nu så ville hälsa på dom en stund. Och dom var lika busiga som vanligt :) ..

får se vad som händer ikväll, har börjat titta på the oc nu så blir nog att jag lägga mig på soffan och tittar på några avsnitt :)

och vilket jävla tjat det är om det där jävla valet, jag blir tokig! .. nu är det som det är & vi får acceptera det helt enkelt. Göra det bästa av allt..

starten

För ungefär 2 år sedan började vi prata om att vi ville ha barn tillsammans. Vi bestämde att jag skulle sluta med mina p-piller när jag gått ut skolan. Så i Juni 2009 slutade jag med mina p-piller sen tänkte vi inte mycket mer på det. Vi trodde jag skulle bli gravid ganska snabbt efter jag slutat. Månad efter månad gick vi och väntade men ingenting hände. Mensen var försenad någon månad och då trodde man ju direkt att man var gravid så då var det bara att göra ett graviditetstest men inte gravid. Vissa månader har inte ens mensen kommit. Man har haft sina funderingar på att man vart gravid. Man har vart skengravid & det är jävligt jobbigt kan jag tala om!. Mensen är väldigt oregelbunden, så det finns stor risk att jag kanske inte fått igång min ägglossning.  Nu har det gått ett år och 3 månader och längtan är otroligt stark! .. men nu ska vi ta tagen i saken och ringa för att boka en tid så vi får börja med en utredning. Jag har även haft livmodersinflamation 2 ggr när jag var yngre och fick då reda på att jag kunde ha svårt att få barn när jag blev äldre, så det är en stor anledning till att vi vill göra en utredning efter så "kort tid" ifall något är fel. Vi får hoppas på att det går fort och hoppas på positiva besked!


då var den här

Nu är denna nya kategorin gjord. "Barnlängtan" fick den heta & här tänkte jag skriva om just min & Markus längtan efter ett barn. 

Det kommer mer inom kort.. 

ny kategori

Funderar på att skaffa mig en ny kategori :) ska fundera en stund så får vi se hur jag gör.


ett måste



Denna ska jag absolut köpa eftersom jag alltid har datorn i knät när jag sitter i soffan.
149 kr på ikea kostar den..


måndag

så var det måndag igen, härligt tycker jag :) .. För älskling börjar jobba idag, han åkte precis iväg. hoppas det går bra för han! ♥ men det gör det garanterat!

På förmiddagen idag kom mamma och pappa förbi en stund sen åkte vi iväg och gjorde lite ärenden och sen åkte vi till farmor och farfar och fikade en stund innan vi åkte hem hit igen, så nu sitter jag här i soffan med datorn i knät som vanligt och äter vindruvor ;) ..

Ska träffa Frida & William senare, om någon timme, får se vad vi hittar på för skoj :)
så länge ska jag nog göra något att äta, börjar bli lite små hungrig.

byebye!


söndag hela dagen

Tänk att söndagar alltid ska vara slödagar, men skönt är det!

Kom hem från jobbet för en stund sen, fick jobba igår kväll & dag idag. Kanon det! :) hoppas på mer jobb denna månad, men det kommer det garanterat bli.

ja, ikväll blir det bara lungt, älskling ska spela innebandymatch, men jag blir nog hemma. Riktigt slö i kroppen.
har väl inte så mycket mer att skriva just nu, så byebye!

musik




 

 




rubrik?

Jag är jävligt dålig på att uppdatera nuförtiden, men jag slänger in ett inlägg nu :)

Det händer inte så mycket i mitt liv, jobbar och umgås med familjen & vänner. Det är som det ska vara helt enkelt :) .. Älskling har fått jobb också så vi är riktigt glada nu, men det är "bara" vikarie så länge, sen får vi se om det blir mer än så. vi hoppas på det iaf! och jag är fortfarande timvikare på vallongården. Håller på att kolla efter lite andra jobb också.  sen är allt som vanligt, vardagen flyter på. 

En utav mina tre hundar har gått bort också, som ni ser i inlägget under, Så dom senaste veckorna har varit lite jobbiga men nu har man accepterat det och det är dags att gå vidare. Vi har ju Rambo & Rocky kvar som mår bra :) men kommer nog alltid sakna Dino, det är jävligt tomt utan honom hos mamma och pappa. Han har endå vart en del i våra liv i 16 år, men han har det bra där han nu är, det vet jag.
 
sen på bebisfronten för min och markus del så står det stilla. ett år och två månader ungefär har vi "försökt" nu, men det kommer när det kommer. man ska inte stressa fram något. Det kommer när det är menningen :) ..
Det är jävligt många som är gravida nu har jag sett, folk har inget annat för sig än att ligga hemma och göra barn ;) nejdå!.. Många som mognar på sig och tar tag i sitt liv, det är bra!

Just nu sitter jag med datorn i knät och ska nog knäppa på ett avsnitt utav tre kronor & ta något att äta, skriver kanske något mer senare idag. ska väl försöka skriva något lite oftare ;)

hej så länge!


min älskade Dino ♥

11 augusti 2010,
det var dagen då du somnade in & saknaden efter dig är obeskrivlig


RSS 2.0